Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Milyen információk találhatók a Black Friday Performance fájlban?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy milyen információk találhatóak meg a Black Friday Performance fájlban, amelyek segítségül szolgálhatnak neked a Black Friday stratégia kialakításában.

Egy olyan nagyszabású kampány tervezéséhez, mint a Black Friday, jó, ha áttekinted a tavalyi eredményeket, és új célokat állítasz fel az idei évre.

Megvizsgáltuk, hogy melyek voltak a legjobban teljesítő kategóriák a 2022-es Black Friday kampányban, valamint a 2022-2023-es időszakban, majd ezeknek a segítségével összeállítottunk egy listát a portfóliódra szabott ajánlásokról. Töltsd le a “Black Friday Performance” fájlt az eMAG Marketplace fiókodból, a Dashboard oldalról.

A következőket találod a személyre szabott Black Friday Performance fájljában:

Első oldal:

  • A tavalyi Black Friday és az utána következő Őrült kiárúsítás kampányban szereplő termékek átlagos kedvezménye százalékban (F oszlop). Azért javasoljuk kedvezményeket százalékban, hogy vonzó árengedményeket kínálhass és növeld az eladásaidat, de mint mindig, továbbra is szabadon meghatározhatod saját árpolitikádat a stratégiádnak megfelelően. Minél nagyobb kedvezményt kínálsz, annál nagyobb eséllyel lesz sikeres a kampány.
  • Az első munkalapon megtalálod a kampányban szereplő kategóriák termékeinek eladott darabszámát a Black Friday kampány alatt (G. oszlop) és a Black Friday plusz az Őrült Kiárusítás alatt összesen (H oszlop). Ezek az adatok segítséget nyújtanak, hogy mekkora készlettel készülj a legjobban teljesítő termékeiből.

Második oldal és harmadik oldal:

  • A B oszlop, a Kedvezmény-ajánlás tartalmazza azt az átlagos kedvezményt, amelyet az adott kategóriában a legjobban teljesítő termékek 25%-a kapott, és ez a mi ajánlásunk, amelyből kiindulva meghatározhatod a stratégiádat.
  • A C oszlop (Készletajánlás) megmutatja, hogy a Black Friday és Őrült Kiárusítás kampányok során regisztrált, eladásra szánt termékek első 25%-ára vonatkozóan átlagosan hány darabot rendeltek, és segít megbecsülni a szükséges készleteket a teljes promóciós időszakra.
  • A következő oszlopok még részletesebb képet adnak arról, hogy termékeid hogyan teljesítettek a Black Friday és az Őrült Kiárusítás során, így jobban fel tudod becsülni értékesítési potenciáljukat a 2023-as intenzív vásárlási szezonban.
  • A D oszlop, Megrendelt mennyiség a Black Friday 2022 és Őrült Kiárusítás 2022 kampányban a 2022 augusztusa teljesítményéhez viszonyítva, erre a kategóriára vonatkozóan megmutatja a Black Friday és Őrült Kiárusítás 2022-es kampányainak eredményeit a 2022 augusztusi eredményekkel szemben, így párhuzamot lehet vonni a 2023 augusztusi eredményei és az idei értékesítési potenciáljuk között.
  • Az E oszlop, Átlagos megrendelt mennyiség a Black Friday 2022 és Őrült Kiárusítás 2022 kampányokban, erre a kategóriára vonatkozóan információkat tartalmaz a kampányok során a kategória 25%-ban legjobban értékesített termékeinek átlagos megrendelt mennyiségéről.
  • Az F oszlop, Átlagos eladott darabszám a Black Friday 2022-ben, erre a kategóriára vonatkozóan csak a Black Friday kampány során átlagosan eladott mennyiségekre vonatkozó információkat tartalmazza a kampányban regisztrált összes termékre vonatkozóan, az Őrült Kiárusítás kampányból származó extra eladások figyelembevétele nélkül.
  • A G oszlop, Átlagos megrendelt mennyiség a Black Friday 2022 és az Őrült Kiárusítás 2022 kategóriában, erre a kategóriára vonatkozóan az adott kategória összes termékének átlagos megrendelt mennyiségét mutatja (nem csak a felső 25%-ra, mint az E oszlopban).

 

Kérjük, töltsd le személyre szabott ajánlatodat, és tekintsd át azt a Black Friday stratégiád kialakításához. Ha elkészítetted, töltsd le a kampányfájlt a Promóció – Kampányok menüpontból, és frissítés után töltsd fel a platformra, hogy a lehető leghamarabb megkapjd visszajelzésünket.

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat találsz az eMAG Marketplace felület működéséről, és az elérhető lehetőségekről is.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE