Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan generáljuk az árfrissítési fájlt?

()

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan lehet aze MAG Marketplacen árfrissítési fájlt generálni. Az árfrissítési fájl lehetővé teszi, hogy egyszerűen frissítse nagyobb mennyiségű termékek árát.

Az árfrissítési fájl létrehozásához lépjen az Excel importálása menüpontba. Az új oldalon láthatja az összes feltöltött excel fájlt és azok státuszait.

Kattintson a zöld Árak gombra, és várjon néhány percet amíg a gomb aktívvá válik. Ekkor kattintson rá újra, és elkezdődik a fájl letöltése.

Nyissa meg az excel fájlt, és csak azokat a termékeket tartsa meg, amelyeknél árfrissítést szeretne végezni, majd adja meg az árakat. Ha végzett, mentse el a fájlt a számítógépére, de ne felejtse el megtartani a fájl .xls kiterjesztését.

 

Az árfrissítési fájl feltöltéséhez térjen vissza az eladói fiókjába az Excel importálása menübe. Az oldal jobb oldalán található egy zöld .XLS feltöltés gomb. Nyomja meg ezt a gombot, és egy kis ablak fog megnyílni. Kattintson a kék felhőterületre, vagy húzza át a fájlt a számítógépéről, majd nyomja meg a zöld Feltöltés gombot.

Az új importálás feldolgozás alatt státuszba kerül. Ha minden adat helyesen lett kitöltve, akkor a termékek az új árral kerülnek közzétételre.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE