Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan terjeszkedjen Románia és Bulgária felé az eMAG Marketplace-en keresztül

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan tudja elkezdeni a határontúli értékesítést Romániaban és Bulgáriában

Amennyiben készen áll arra, hogy kipróbálja a határokon átnyúló értékesítést, kövesse az eMAG Marketplace-fiókjában a Dashboard-on látható lépéseket.

Dokumentumok aláírása – Ebben a lépésben el kell fogadnia az egyes eMAG Marketplace platformok Általános Szerződési Feltételeit. Lépjen be a Felhasználói fiókom menüpont Jogi dokumentumok részébe, és egy helyen tudja aláírni a működtetni kívánt új piacterekhez tartozó dokumentumokat.

Határon átnyúló futár aktiválása – a második lépés a határokon átnyúló csomagkézbesítéshez rendelkezésre álló két futárszolgálat egyikének integrálása. Beszéljen a futárcégekkel, hogy melyik a legjobb megoldás az Ön számára, és győződjön meg róla, hogy minden szükséges dokumentum aláírásra került.

A Jogosult termékek rész megmutatja, hogy hány terméket küldtek el automatikusan fordításra, miután aláírta a Felhasználási feltételeket. Ha vannak olyan termékek, amelyeket nem szeretne lefordíttatni, eltávolíthatja őket az Saját ajánlataim – Általános információk részből, ha minden egyes lefordítani nem kívánt terméket megjelöl, és a részből kiválasztja az “Ajánlatok blokkolása” lehetőséget a “Fordítási lehetőségek” résznél

A Lefordított termékek rész mutatja, hogy hány termék került már lefordításra, és aktiválható az eMAG Marketplace Románia vagy Bulgária területén. Letöltheti a lefordított termékek listáját, és listázhatja azokat az egyes piacokon, vagy leegyszerűsítheti ezt a folyamatot az ajánlatok automatikus exportálásával.

 

Az ajánlatok automatikus exportja.

 

A fiókjában, a Cross-border menedzsment részben aktiválhatja és deaktiválhatja az ajánlatok automatikus exportálása opciót. Ez a funkció, ha engedélyezve van, lehetővé teszi, hogy az ajánlatai automatikusan megjelenjenek a piacokon, miután lefordították őket. Az ajánlat meghatározásához kezdetben a forrásországban a termékekhez beállított árakat és készleteket vesszük alapul, amelyeket később tetszés szerint módosíthat.

 

Az automatizált export segítségével átugorhat néhány lépést az ajánlatok feldolgozása során, és automatizálhatja az egész folyamatot. Az árszinkronizálási lehetőséggel és a globális felhasználói felületekkel együtt könnyebbé és a folyamatok automatizálása, így több ideje marad arra, hogy üzleti stratégiájára összpontosítson.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE