Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Fontos tudnivalók az e-learning teszt kitöltésével kapcsolatban!

()

Örülünk, hogy csatlakozott az eMAG Marketplace-hez és reméljük, hogy a kezdeti időszakban sikerült elsajátítania rendszerünk használatát és továbbra is kedvezményesen kíván értékesíteni az eMAG-on.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a 3 hónapos ingyenes próbaidőszakot követően, ahhoz, hogy a következő 3 hónapban további 50%-os jutalékkedvezménnyel értékesíthessen, fontos, hogy fiókja aktiválásától számított 3 hónapon belül helyesen kitöltse online e-kereskedelmi kérdőívünket. Ezt eMAG fiókja dashboard felületén, jobb oldalon, a fiók állapot mutatók alatt találja, „Online e-kereskedelmi teszt” néven.

Javasoljuk, hogy élj az időszak lehetőségeivel, építsd fel eMAG Marketplace portfóliódat, ismerkedj meg a rendszer működésével, és mélyítsd el tudásod az e-kereskedelemet érintő legfontosabb témákban, dedikált eMAG Marketplace kapcsolattartód közreműködésével.

A „Teszt elindítása” gombra kattintva megjelenik az összesen 20 kérdésből álló kérdőív. Egy kérdésre 4 lehetséges válaszból kell megjelölnie az egyetlen helyes választ. A teszt kitöltésére szánjon elegendő időt, figyelmesen olvassa el a kérdéséket és válaszokat, hiszen válaszai elküldésére csak egyszer van lehetősége, és ismételt kitöltési lehetőség nincs.

A felkészüléshez szükséges anyagok az eMAG Academy felületen érhetők el, „Az online értékesítés alapjai” című fejezetben.

Az Online e-kereskedelmi teszt sikeres teljesítéséhez minimum 80%-os eredmény szükséges. Ebben az esetben a 3 hónapos jutalékmentes időszak lejártát követően újabb 3 hónapig 50%-os jutalékkedvezménnyel értékesíthet tovább az eMAG Marketplace felületen. Azonban, ha a teszt sikertelen lesz, sajnos a továbbiakban, a kezdeti 3 hónapos időszak leteltét követően, a szerződés szerinti jutalékszintek alapján folytathatja tovább tevékenységét a felületen.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres kitöltést kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE