Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termékajánlatok társítása a már aktív termékekhez

()

Ebben az útmutatóban termékei meglévő, az eMAG Marketplace felületre már feltöltött termékekhez kapcsolásáról osztunk meg további részleteket, valamint az összekötés lépéseit tekintjük át.

Annak érdekében, hogy ugyanazok a termékek ne több különböző oldalon jelenjenek meg az oldalon, a platform egy oldalra csoportosítja az azonos termkeket, a termékek asszociációjával. Ha egy olyan terméket szeretne feltölteni a felületre, ami már elérhető az oldalon, akkor termékét a már meglévő termékhez kell kapcsolnia, átvéve ezzel az oldalon már elérhető termék dokumentációját. Ezzel a módszerrel ajánlata annak a terméknek a leírásával és jellemzőivel jelenik meg az oldalon, amihez ajánlatát hozzákötötte.

A termékek összekötése azért fontos, hogy így csökkentsük az eMAG Marketplace felület termékduplikációit.

 

Ajánlatai elfogadott dokumentációval rendelkező termékekhez kapcsolásának előnyei

 • A termékek összekötésével több ideje marad azoknak a termékeknek a dokumentációjának az elkészítésére, melyekre tényleg szükség van; hiszen az összekötött termékek automatikusan átveszik az asszociáció alapjául szolgáló termék dokumentációját.
 • Nem kell a termékek jóváhagyására várnia, a termékek azonnal megjelennek az oldalon, amint megerősítette azok összekötését.
 • Nem törvényszerű, hogy a dokumentáció tulajdonosa jelenik meg elsőként a termék forgalmazójaként, a Buy Button vagyis a kosárba gomb megszerzéséhez kiemelkedő ajánlattal és magas teljesítményű felhasználói fiókkal kell rendelkeznie.

 

Az ajánlatok összekötésének lépései

 

Ajánlatait a Lehetőségeim menüpontban társíthatja a már meglévő ajánlatokkal. Itt az eMAG Marketplace platformon elérhető összes ajánlatot megtekintheti.

A dashboard-on kattintson ide, a Lehetőségeim menüpontra. Ekkor megjelenik az aktív ajánlatok listája, amelyekhez csatlakozhat. Csak azokhoz a termékekhez kapcsolhatja hozzá ajánlatát, melyek olyan kategóriákban vannak, melyekhez már rendelkezik hozzáféréssel. Természetesen új kategóriákat is igényelhet a felületen, akár közvetlenül ebből a menüpontból. További információkat a kategória-hozzáférés igénylés menetéről ebben a cikkben talál.

Válassza ki a terméket, amihez ajánlatát hozzá szeretné kapcsolni, majd kattintson mellette a zöld + Ajánlat hozzáadása gombra.

Ekkor egy új ablak jelenik meg, ahol asszociálhatja ajánlatát, vagyis, itt kell megadnia az ajánlatára vonatkozó egyedi adatokat és azonosítókat. A narancs színű csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező:

 • Az Eladási ár mezőben adja meg az eladási árat áfa nélkül.
 • Az Ajánlott ár mezőben célszerű megadni a termék eredeti árát, ha kedvezményes eladási árral tölti fel az ajánlatot.
 • Az Áfa mezőben az eladási ár áfatartalmát kell megadni.
 • A Készlet mezőben adja meg a rendelkezésre álló készletet.
 • Opcionális mező A termék elküldéséhez szükséges napok száma, ahol a kezelési időt adhatja meg, ami 0,1,2,3, 6 vagy 9 lehet.
 • A termék utánpótlásához szükséges napok száma mező kitöltése is opcionális. Itt a termék beszerzéséhez szükséges időtartamot adhatja meg, készlete egyszerűbb kezelése érdekében. A maximális megadható érték itt 120 nap.
 • A következő mezőben a termék EAN kódját kell megadni.
 • Ha a termékre garanciát is vállal, töltse ki a jótállási időt, hónapokban kifejezve.
 • A Módosítás időzítése mezőben állíthatja be azt az időszakot, amelyre az ajánlat módosításai érvényesek.
 • Az Ár érvényesítése: Minimum és Maximális küszöb mezőben meg kell adnia a minimális és maximális eladási árat, ajánlatára vonatkozóan. A későbbiekben ez alapján a rendszer automatikus árellenőrzést végez, ajánlatai frissítésekor.
 • Kattintson a Több gombra, hogy a Termék ID-t és a Termékkódot is megadhassa.

 • Miután minden szükséges mezőt kitöltött, kattintson a Mentés gombra.

A társítást követően a termék automatikusan jóváhagyott dokumentációs státuszt kap, hiszen átveszi annak a terméknek a már hitelesített dokumentációját, amihez az ajánlatot hozzákapcsolta.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg. Itt részletes információkat talál a termékek helyes feltöltéséről és az eMAG Marketplace felület egyéb részeivel kapcsolatban.

 

Sikeres értékesítést!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE