Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az End of life ajánlati fájl frissítése

()

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan töltheti le az ajánlatok újraaktiválásához szükséges Update End of life ajánlati fájlt az eMAG Marketplace platformról.

Az eMAG Marketplace-en lévő kifutott termékekhez End of Life, azaz (EOL) státusz rendelhető. Ezen termékek dokumentációi nem törlődnek véglegesen a platformról, de már nem lesznek elérhetőek az Ön kínálatában, és nem jelennek meg az ajánlat frissítési fájlokban sem. Az EOL ajánlatfájl frissítésével újra aktiválhatja inaktív termékeit.

Az EOL ajánlatfájl frissítésének létrehozásához lépjen be a Termékek – Termék kategóriák menüpontba. Megnyílik egy új oldal, amelyen az összes kategória látható, amelyhez hozzáférhet.

Kattintson az Ajánlatok kezelése fülre, majd válassza ki azt a kategóriát, amelyhez a frissíteni kívánt termékek tartoznak, és kattintson az EOL gombra. Várjon néhány másodpercet, amíg a fájl betöltődik.

Ha az Ön számára hozzáférhető összes kategóriából szeretné letölteni az inaktivált termékeket tartalmazó fájlt, akkor a kategória lista tetején található EOL gombra kattintson, majd várjon néhány másodpercet. A fájl generálása után kattintson ismét a gombra, és töltse le a fájlt a számítógépére.

Tartsa meg a fájlban az újra aktiválni kívánt termékeket, és a Státusz oszlopban változtassa meg a 2-es értéket 1-esre, ha azt szeretné, hogy az ajánlatok ismét aktívak legyenek az oldalon.Mentse a módosításokat, és töltse fel a fájlt a platformra az .XLS importálással.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE