Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan hozzon létre Promóciós csomag fájlt?

()

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan generálhat Promóciós csomag fájlt az eMAG Marketplace platformról, amely segít létrehozhat nagy mennyiségű személyre szabott promóciót, .XLS importálással.

A promóciós csomag 2-5 darabot tartalmaz ugyanabból a termékből, kedvezményes csomagajánlatként. A csomagajánlatban vásárolt termékek együtt kedvezőbb áron kaphatók, mint külön, így a vásárló számára vonzóbbak, ami több eladást eredményez.

Ennek a fájltípusnak a létrehozásához lépjen be a Termékek – Termék kategóriák menüpontba a Dashboardon. Egy új oldal fog megnyílni, amely megmutatja az összes hozzáférhető kategóriát, , valamint a közzétett termékeket.

Kattintson a „Hirdetések, termékpromóciók és kampányok” fülre, amely a szűrőterület felett található, az ajánlatok népszerűsítéséhez rendelkezésre álló fájltípusok megjelenítéséhez.

Állítsa be a termékkategóriát és válassza ki azokat a termékeket, amelyekhez promóciós csomagokat szeretne létrehozni, majd kattintson a „Promóciós csomag” gombra. Várjon néhány másodpercet a kívánt fájl létrehozásához.

Miután létrehozta a fájlt, nyomja meg újra a „Promóciós csomag” gombot, és mentse el a számítógépére. A fájlban az Ön által kiválasztott kategóriából megjelenik a promóciós csomagokhoz elérhető összes aktív termék.

Miután csak azokat a termékeket mentette el, amelyekhez promóciós csomagokat szeretne létrehozni, és kitöltötte a szükséges mezőket, mentse el a fájlt, majd töltse fel a platformra az .XLS importálásával.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE