Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan tudja megváltoztatni egy visszaküldési kérelem címét?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan változtathatja meg gyorsan azt a címet, ahová az összes olyan regisztrált visszaküldött termék érkezik, amelyre közvetlenül a platformról generálta az AWB-t.

Nagyon fontos, hogy amint a visszaküldési kérelmek beérkeznek, megkezdje azok a feldolgozását, hogy ne befolyásolja fiókja teljesítménymutatóit. Kérjük vegye figyelembe az indokokat, amelyek miatt a vásárlók visszaküldik a termékeket, és próbálja meg a lehető legalaposabban leírni az Ön által értékesített termékeket a termékdokumentációban.

Ha meg szeretné változtatni a visszaküldési kérelemhez tartozó címet, lépjen az Dashboardról a Felhasználói fiókom – Profil részébe.

 Az újonnan megnyíló oldalon láthatja cége adatait: általános információk, székhely címe, működési és visszaküldési beállítások.

A Visszaküldési szakaszban található a Cím a visszaküldési AWB-hez mező. A Cím visszaküldési pontként beállítva általában akkor kerül kiválasztásra, ha a fiók létrehozásakor a Címek fülön rögzített visszaküldési címet. Választhat, hogy megtartja-e ezt a címet, vagy megváltoztathatja arra a címre, ahonnan a termékeket kiszállították.

A Címek fülre kattintva láthatja azokat a visszaküldési címeket, ahova elszállítják a futárok a visszaküldött a megrendeléseket. Itt jelennek meg az felvételi és visszaküldési címek. Ha meg szeretné változtatni valamelyik címet, kattintson a sárga Szerkesztés gombra. A megnyíló ablakban módosíthatja a cím típusát és adatait.

A módosítások elvégzése után kattintson a Mentés gombra. Miután beállította az új visszaküldési címet, a futár az összes csomagot erre a címre fogja kézbesíteni.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE