Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Vélemények

()

Ebben az útmutatóban a „Saját ajánlataim” „Vélemények” menüpontot mutatjuk be, ahol az elérhető termékeivel kapcsolatos vásárlói visszajelzéseket tekintheti meg.

Ennél a menüpontnál egy 9 oszlopból álló táblázatot talál a fontos adatokról:

Az első oszlopban ki tudja választani a módosítani kívánt terméket vagy termékeket.

Ha például egy terméken ár- vagy készletmódosítást szeretne végrehajtani, akkor jelölje be a mellette található négyzetet, és kattintson az XLS letöltés gombra és válassza ki a letöltendő fájlt típusát, hogy elvégezhesse a kívánt módosításokat.

Ha nagy mennyiségű terméknél szeretne változtatásokat végrehajtani, javasoljuk, hogy menjen az oldal aljára, és módosítsa az oldalon megjelenő termékek számát. Ezután jelölje be a lista tetején lévő négyzetet, hogy az oldalon lévő összes terméket kijelölje. Oldalanként 10, 25, 50 és 100 termék megjelenítését tudja így kiválasztani.

A második és harmadik oszlopban a termékekkel kapcsolatos összes információ elérhető.

Minden terméknél láthatja a gyártót és a kategóriát. Ha a „Részletek mutatása” gombra kattint, akkor további információk jelennek meg a termék azonosítására vonatkozóan, mint például az EAN-kód, a termékkód és a PNK.

A „Státusz” oszlopban a termékekhez rendelt egyes státuszok szerepelnek, mint például: Aktív, Érvénytelen, Inaktív, Inaktív ár (dokumentáció megváltozott), Blokkolva vagy EOL.

Az „Ajánlat részletei” oszlop segítségével láthatja a termékei eladási árát, az aktuális készletét, illetve a „Buy button” -hoz képest elfoglalt pozícióját.

 A „Teljesítmény és értékesítés” oszlop az elmúlt 14 vagy 30 nap teljesítményét az egyes termékek látogatásainak száma és a konverziós arány mutatja. A termékek eszerint teljesítménycímkét kapnak.

Minél több eladással, de egyben magasabb konverziós aránnyal rendelkezik a termék, annál magasabb a teljesítménycímke szintje.

Az elmúlt 30 napban legjobban teljesítő termékeken a Super Hot felirat szerepel, ezt követi a Hot vagy a Regular, míg a nem túl jó hozamú termékeken a Cold vagy Super Cold felirat szerepel.

A „Kérdések” oszlopban láthatja a látogatók által az egyes termékekhez feltett kérdések számát. A kérdéseket a termék oldalán lehet megtekinteni. Ha a kérdések számára kattint, akkor a termék oldalára kerül, ahol az összes kérdést láthatja.

Az ajánlatok listája feletti lapfülek segítségével a termékek gyors szűrésével láthatja a legtöbb kérdést vagy az új kérdéseket kapott termékeket is.

A vásárlói vélemények azért fontosak, mert így megtudhatja, mennyire voltak elégedettek a termékeivel, de azt is, hogy milyen problémákat kell orvosolnia a következő megrendeléseknél. A termékek használata után kapott visszajelzések számát a „Vélemények” oszlopban találja. Ha a vélemények számára kattint, akkor a termék oldalára kerül átirányításra, közvetlenül a vélemények részhez, ahol gyorsan választ adhat a vásárlóknak.

Javasoljuk, hogy válaszoljon az Önt értékelő vásárlóknak, és próbálja meg gyorsan megoldani az esetleges problémákat, hogy ne befolyásolja a jövőbeli eladásait. A terméklista feletti fülek segítségével gyorsan szűrhet, hogy láthassa a legtöbb vásárlói visszajelzést kapott termékeket vagy az új értékeléssel rendelkező termékeket.

A menüpont utolsó oszlopában hasznos információkat talál az egyes termékek értékeléséről.  A pontszám az összes felhasználótól kapott csillagok átlagát jelenti. A 4 csillag feletti átlag azt jelenti, hogy a legtöbb vásárló elégedett volt ezzel a termékkel, míg a 3 csillag alatti alacsony átlag azt jelenti, hogy a legtöbb vásárlónak problémái voltak az adott termékkel, amelyeket szükséges megoldani, hogy a jövőben ne veszíthessen el eladásokat a negatív értékelések miatt.

A látogatók a rendelés leadásakor figyelembe veszik az egyes termékek értékeléseit vagy a csillagok átlagát is, és egy sok és negatív visszajelzéssel vagy alacsony pontszámmal rendelkező termék megkérdőjelezi a vásárlókban a termék minőségét.

A terméklista fölött az „Alacsony értékelés” fül segítségével szűrheti a kereséseket értékelés szerint.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE