Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan működnek a szűrők az eMAG.hu oldalon?

()

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogy milyen szűrök találhatóak az eMAG.hu oldalon.

A webhely webes verziójában a szűrők a képernyő bal oldalán találhatók.

A mobilverzióban és a mobilalkalmazásban az ügyfelek a képernyő tetején található Szűrés gombra kattinthatnak, és ekkor az összes rendelkezésre álló szűrő megjelenik.

A szűrők kétféle típusúak lehetnek:

 • Jellemzők alapján, a termékdokumentáció szerint. Ezek lehetővé teszik az vásárló számára, hogy kiválassza a keresett termékek tulajdonságait, például a márkát, a méretet, a színt, a kapacitást, a teljesítményt és egyebeket.
 • Az ajánlat tulajdonságaitól függően segítenek az ügyfélnek gyorsan azonosítani a kívánt árkategórián belüli , egy bizonyos szám feletti értékelésű , vagy azokat a termékeket, amelyek az easyboxban szállíthatóak.
 • A szűrők kiválasztása után a találati listán a kiválasztott kritériumoknak megfelelő termékek jelennek meg, megjelenítési sorrendjük a listázási algoritmus által meghatározott sorrend.

Hol töltheti ki a szűrőként megjelölt jellemzőket:

 • A termékdokumentációban adhatja meg a termékek jellemzőit. Ezek két csoportba vannak osztva:
  • Alapjellemzők – a termékek listázásához kötelezően előírt jellemzőket tartalmazza.
  • Speciális jellemzők – további jellemzőket tartalmaz, ahol más specifikációkat lehet szűrőként használni.
 • Az egyes jellemzőmezők mellett a kitöltési útmutatókat látja:
  1. Kötelező – e jellemzők nélkül nem lehet listázni a termékeket
  2. Ajánlott – a termékek szűrésére szolgálnak a webhelyen. Nem kötelező kitölteni ezeket a mezőket, de a szűrés szempontjából igen fontosak. Ha úgy dönt, hogy üresen hagyja őket, a vásárlók által a meglévő termékekre és az Ön ajánlatában alkalmazott szűrők kizárják az Ön termékeit a megjelenítésből.
  3. Opcionális – hasznos információkkal látja el a látogatókat, amelyek befolyásolhatják a vásárlási döntést. A vásárlási döntésekben is pozitív szerepet játszhatnak.
  4. Rögzített érték – bizonyos típusú jellemzők esetében a kitöltőmező mellett megjelenik a rögzített érték opció, amely azt jelzi, hogy a kiválasztással elérhető értékeken kívül más jellemző nem adható meg.

 

A szűrők rendkívül hasznos eszközt jelentenek a vásárlók számára, ezért javasoljuk, hogy töltse ki az összes rendelkezésre álló jellemzőt, hogy termékei megfelelően jelenjenek meg a vásárlók számára. Az egyes termékeknél könnyen láthatja, hogy hány további jellemzőt tud még kitölteni, a Saját ajánlatok – tartalom minősége menüpontban.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE