Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan aktiválhat újra egy eMAG Ads kampányt

()

Ebben a tájékoztatóban bemutatjuk, hogyan aktiválhat újra egy olyan eMAG Ads kampányt, amelyet Ön korábban inaktivált, vagy amely automatikusan lejárt.

 

Több esetben is inaktívvá válhat egy kampány. A következők lehetnek az okai:

  • Elfogyott az eMAG Ads Kredite
  • A kampány beállításakor megadott kampányidőszak lejárt
  • Manuálisan inaktiválta az Ads kampányt

 

A kampány újraaktiválásához maradjon továbbra is az eMAG Ads – Kampányok oldalon, és ha több kampány is megjelenik, használja a szűrőterületet a kívánt kampány azonosítására. A kampányt gyorsan azonosíthatja a neve és a státusza alapján. Miután azonosította az újraaktiválni kívánt kampányt, nyomja meg a mellette lévő kiválasztó gombot majd az Aktiválás gombot.

Ha van felhasználható kreditje, akkor a kampány Aktív státuszt kap, és a legrövidebb időn belül újra aktívvá válik. Ha nincs kreditje, akkor a kampány Nincs költségvetés státuszt kapja, amíg az Ads fiókot fel nem tölti.

Ha újra aktiválni szeretne egy olyan kampányt, amely lejárt, akkor meg kell változtatnia a kampányidőszakot. A kampánybeállítások módosításához az utolsó oszlopban kattintson a három csíkra, majd a beállításokra.

Megnyílik a kampány beállítások ablak, ahol a kampány adatai már ki vannak töltve. Itt a naptár segítségével meg kell változtatnia a kampány időszakát. Ha a mai napot választja kezdőnapnak, akkor a kampány azonnal aktiválódik.

Miután elvégezte a szükséges módosításokat, kattintson a Kampány aktiválása gombra, és a kampánya az Ön által beállított dátumtól lesz aktív, amennyiben a kampány indításának napján rendelkezik elegendő Ads kredittel.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat, részleteket, példákat is talál eMAG Marketplace fiókja kezelésével kapcsolatban.

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE