Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Felhasználói fiókom – Technikai részletek

()

Ebben az útmutatóban a Felhasználói fiókomon belül, Profil menüben, a Technikai részletek fülön elérhető, eMAG Marketplace fiókja technikai beállítására vonatkozó információkat tekintjük át. A Technikai részletek fül felülete azoknak az eladóknak lehet hasznos, akik rendelkeznek API integrációval, és API kapcsolaton keresztül töltenek fel termékeket, vagy így kezelik az eMAG Marketplace platformon beérkező rendeléseiket.

Az API kapcsolat a saját ügyviteli rendszerük és az eMAG Martketplace platform között történő adatszinkronizálásra szolgál. Az eMAG által fejlesztett, online felületek integrációjához használható bővítmények segítségével pedig a saját webáruházában elérhető termékek információit automatikusan szinkroinzálhatja az eMAG Marketplace-en lévő termékei adataival.

A Technikai részletek beállításai mind az API integrációhoz, mind az elérhető konnektorok bekötéséhez használhatók. A technikai részletek fülön a következő információk érhetők el.

  • Az API-kód, ami az eladó egyedi azonosítója
  • Az Order, Order cancellation, és new product Callback URL, ahová a technikus kollégák adják meg a saját webáruházába mutató linket, ami a saját oldala és az eMAG Marketplace felület közti zavartalan adatkommunikáció folyamatos fenntartását biztosítja. Ezáltal kap információkat az eMAG Marketplace felületről is, például beérkező rendeléseiről, azok státuszáról vagy termékei készleteiről.
  • Return callback URL – az itt megadott linken keresztül állíthat be értesítéseket az ügyfelek által küldött visszaküldési kérelmekről.

Termékei API kapcsolaton keresztül történő feltöltéséhez használjon statikus IP címet, ezt az Új IP cím hozzáadása gombra kattintva adhatja meg. Ha a felugró ablakban kitöltötte az IP cím mezőt, kattintson a Mentés gombra. Ha egy korábban megadott IP címet, amire már nincs szükség, inaktiválni szeretne, kattintson a piros Inaktiválja gombra. Ha pedig törölni szeretné a korábban megadott IP címet, kattintson a fekete Törlés gombra.

Javasoljuk, hogy az online platformok összekötésének technikai kivitelezéséhez IT szakember szolgáltatásait vegye igénybe.

 

Az eMAG Academy felületen további oktatóvideókat talál az API-integrációval kapcsolatban, és arról, hogy milyen előnyökkel jár termékei API kapcsolaton keresztüli feltöltése.

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE