Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Fan courier futárszolgálat integrációja

()

Ebben az tájékoztatóban bemutatjuk, hogyan hozhat létre futárfiókot az eMAG Marketplace felhasználói fiókjában.

Az eMAG Marketplace felületen jelenleg a cross border értékesítés esetében pedig a Sameday és a Fan Courier  futárcégek szolgáltatásai érhetőek el partnereink számára, amelyet a későbbiekben további futárszolgálatokkal fogunk bővíteni.

Az integrált futárszolgálat használatával a rendeléshez tartozó AWB-t közvetlenül a felületről tudja generálni, és így megrendelni a csomagfelvételt. A csomagszámhoz tartozó nyomkövetés elérhetővé válik az Ön számára az eMAG Marketplace fiókjából, illetve a vásárló is a saját felhasználói fiókjából könnyen nyomon követheti a kiszállítás állapotát. Ezáltal kevesebb vásárlói megkeresés érkezik Önhöz, és a jó vevőelégedettség forgalom növekedéshez vezethet.

A rendelések sikeres és időben történő kézbesítése érdekében javasoljuk, hogy legalább két futárszolgálattal dolgozzon együtt, és amennyiben ez lehetséges, két futárfiókot is adjon hozzá felhasználói fiókjához.

Az integrált futárszolgálat aktiválásához a futárcégtől kapott felhasználónév és jelszó páros szükséges, valamit a futárfiók beállításához szükséges további adatokat is a futárcég küldi el Ön részére.

Ezen azonosítókkal a következő lépéseket követve integrálhatja az adott futárszolgálatot az eMAG Marketplace felhasználói fiókjában:

Lépjen a Felhasználói fiókom menüpontba, és kattintson a Futárfiókok lehetőségre.

A Szállítás alatt kattintson a zöld Új futárfiók hozzáadása gombra.

Ekkor egy új ablakban egy űrlap jelenik meg, amit három lépésben kell kitölteni:

Az első lépés a Szállító kiválasztása. Kattintson a kívánt futárszolgálat nevére, majd a továbblépéshez kattintson a Megerősít gombra.

A Szállítói fiók konfigurálása lépésben állíthatja be a futárszolgálattól kapott hitelesítési adatokat. Itt kell elvégezni a fiókbeállításokat, például beállíthatja az alapértelmezett AWB formátumot, valamint meg kell adnia a feladó azonosítóját, ügyfélkódját, ügyviteli azonosítóját, valamint a csomagfelvétel pontos helyét a helység, cím, irányítószám, telefonszám és cégnév mezők kitöltésével. Ezt követően kattintson a Megerősít gombra.

A Szállító AWB konfigurálásánál adhatja meg az AWB tartományt a vonalkódtartomány kezdetének és végének megadásával.

Ha valamely, az előző lépések során megadott információt ellenőrizni szeretne, akkor kattintson a szürke Vissza gombra. Miután végzett a kitöltéssel, kattintson a Megerősítés gombra, és az új futárfiók megjelenik felhasználói fiókjában.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE