Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan lehet videót hozzáadni a termékleíráshoz?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan adhat videókat az eMAG Marketplace platformra feltöltött termékeinek leírásához.

A termékleírásban képekkel, videókkal vagy egyszerű HTML-elemekkel adhat meg további információkat. Ezeket használhatja termékfeltöltéskor, vagy amikor javítani szeretné a már feltöltött termékek tartalmának minőségét. A videók olyan információkkal szolgálnak az érdeklődők számára, amelyen keresztül a termék jellemzőit, működését tekinthetik meg.

Javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége van, a leíráshoz videókat is csatoljon, hiszen remekül kiegészítik a termék használatára vagy műszaki információira vonatkozó adatokat. Ugyanakkor nagyobb meggyőző erővel bírnak, mintha csak szöveg szerepelne a termékleírásban.

A kínált terméktől vagy szolgáltatástól függően a videók elnyerhetik a felhasználók bizalmát, növelhetik népszerűségüket és ezzel együtt az eladásokat is.

Ha videót szeretne hozzáadni a platformon meglévő termék leírásához, az „Üzenetközpont-Marketplace kapcsolatfelvétel” menüponton keresztül kérjen hozzáférést a videó hozzáadásához. Ezután lépjen a “Termékek – Termékeim” menüpontba és a terméklista felett rendelkezésre álló szűrők segítségével azonosítsa a szerkeszteni kívánt terméket.

Miután azonosította a kívánt terméket, a “Műveletek” oszlopban kattintson a sárga “Szerkesztés” gombra.

A dokumentációs oldalon csak az alapvető beállítások jelennek meg. A leírási terület megjelenítéséhez kattintson a „Termékfotók” fülre, és válassza a „Speciális nézet” Yes lehetőséget.

Videó beillesztéséhez kattintson a „Leírás” fülre.

A szerkesztési területhez forrás kóddal és videó kóddal ellátott szöveget adhat hozzá. A hibák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy csak a Youtube beágyazási kódokat használjon.

A beágyazási kódok a videó oldalán találhatók. Kattintson a Megosztás gombra, és keresse meg a Beágyazás opciót. Ha megnyomja ezt a gombot, megjelenik a videó beágyazási kódja.

Másolja ki ezt a kódot,és kattintson a Source gombra.

Keresse meg azt a helyet, ahová szeretné beilleszteni, és illessze be a leírásba (Ctrl-V).

A leírásban használt képekhez hasonlóan ügyeljen arra, hogy ne sértse a felhasznált videókra vonatkozó szellemi tulajdonjogokat. A videók a leírásban csak a termékre vonatkozó információkat tartalmazhatják, más termékre való hivatkozás nélkül, a termék valós jellemzőinek bemutatása érdekében, és nem szabad logókat vagy más promóciós elemeket beilleszteniük. Miután feltöltötte a videót a leírásba, mentse el a változtatásokat.

A termék újra érvényesítésre kerül, miután a dokumentációs csapat ellenőrizte.Ha követte a leírt lépeseket, a termék újra megjelenik az oldalon, a frissített leírással. Ellenkező esetben a termék elutasításra kerül, és Önnek kell kijavítania a hibákat.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE