Termék kategóriák: Szűrőterület

()

Ebben az útmutatóban a Termék kategóriák menüben elérhető szűrőterületet ismertetjük.

Ennek a szakasznak a segítségével könnyen szűrheti azokat a kategóriákat vagy fájltípusokat, amelyekre szüksége van a termékek feltöltéséhez az .XLS import segítségével.

Lépjen be a Dashboardon a Termékek menü – Termék kategóriák almenübe. Az újonnan megnyílt oldalon megjelenik az összes olyan kategória, amelyhez már van hozzáférése.

Itt többféle szűrőt alkalmazhat:

– Kategória keresés – csak a kiválasztott kategóriát jeleníti meg.

– Keresés a kategóriában terméknév alapján – könnyen azonosíthatja azt a kategóriát, amelyben aktív termék található az Ön eMAG Marketplace portfóliójában.

– Fájl típusok – válassza ki azokat a fájl típusokat, amelyeket meg szeretne jeleníteni ezen az oldalon elérhető termékkategóriák mellett. Ezen fájlok szűrésének segítségével letöltheti a megfelelő template fájlt az Ön számára szükséges művelethez, amely lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségben kezelje a termékeket. A művelet típusától függően a szűrőlista felett több lap is elérhető:

  • Termék tartalom – szűrés 6 fájltípus alapján történhet: Minden XLS sablon, Piszkozat mentése, Értékesítés kezdése, Tartalom minőségének javítása, Termék javítása, Termék variációk.
  • Készlet és ár – 6 lehetőség van a fájltípusok szűrésére: Minden XLS sablon, Készlet, Ár, Ajánlatok frissítése, EOL vagy Blokkolva.
  • Ajánlatok kezelése – szűrheti az eredményeket a következők szerint: Minden XLS sablon, Ajánlat hozzáadása, Mennyiségi adatok, EOL vagy Blokkolva.
  • Hirdetések, termékpromóciók és kampányok – a következő szűrési opció vannak: Minden XLS sablon, Ads, Kampányok, Promóciós csomag, EOL vagy Blokkolva kampányok.
  • Határon túli értékesítés – a fájltípusok szűrése a Minden .XLS sablon, Fordítások, EOL vagy Blokkolva fájl alapján történhet.

– Kategória hozzáférés – megjeleníti az Ön számára hozzáférhető, valamint a még nem hozzáférhető kategóriákat is. Az Engedélyezett kategóriáknál csak azokat a kategóriákat láthatja, amelyekhez hozzáférése van.

A Hozzáféréssel nem rendelkező kategóriákat is megjelenítheti, amelyek mellett a Hozzáférés kérése gomb elérhető. Amint lehetséges, kollégáink ellenőrzik és hozzáférést biztosítanak Önnek a kiválasztott kategóriához.

– Elfogadott termékek szűrése aszerint, hogy milyen kategóriákban szerepelnek a megjelent termékei. Az Összes opciót is kiválaszthatja, ha a kategóriákat a mezőben szereplő egyéb beállításoktól függetlenül szeretné megjeleníteni. Ha a platformon elérhető összes olyan kategóriát szeretné látni, amelyhez hozzáférést kérhet, akkor az Elfogadott termékek mezőben a Nem opciót válassza ki. Az Ön számára hozzá nem férhető Kategóriák megjelenítéséhez a Kategóriák hozzáférés mezőben, a Kategóriák hozzáférés nélkül opciót válassza.

– Elutasított dokumentáció – azok a kategóriák jelennek meg, amelyekben a termékek dokumentációja különböző okokból nem került elfogadásra, vagy amelyekben a termékdokumentáció érvényesítése már megtörtént. Az Összes opciót is választhatja a dokumentáció elutasítási szabályok nélküli termékkategóriák megjelenítéséhez. Ez a szűrő csak a Terméktartalom lapon érhető el.Egy vagy több szűrőtípus kiválasztása után nyomja meg a Keresés gombot. Ha vissza szeretne térni az eredeti beállításokhoz, nyomja meg a Reset gombot.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolt kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE