Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Mit kell tudni az eMAG kampányokról?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, az eMAG.hu weboldalon futó kampányok két fő típusát.

Ahhoz, hogy a termékeket kampányokban megjelenítsd az eMAG weboldalon, szükséges figyelembe venned bizonyos dolgokat, amelyeket ebben a cikkben bemutattunk neked:

 

Általános kampányok (Őrült napok, A hét ajánlata)

Az aktivációs időszak alatt az összes kampányban jóváhagyott termékoldalon látható lesz a kampány jelvénye, így jobb láthatóságot élveznek, és segítenek növelni a konverziós arányodat.

A kampányhoz létrehozott mikrooldalon a kiválasztott kategóriák termékei elérhetőek lesznek, és az elérhető oldalak bővíthetők vagy csökkenthetők, a részt vevő ajánlatok számától függően.

 

Utalvány kampányok ( Electro hétvége, Otthoni ajánlatok)

Az utalvány kampányok megnövekedett értékesítési potenciállal rendelkeznek, amelyek elérheted az új termékeket kereső vásárlók igényeit. Továbbá, az utalvány kampány nem befolyásolja az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árát (CMMP30) figyelő algoritmust, mivel a kosár végösszegére kerül alkalmazásra, és nem egy promóciós ár.

A kampányban jóváhagyott ajánlatok megjeleníthetők a voucher kampányok számára külön létrehozott Landing Page-eken. Az ajánlatok kiválasztása a forgalmi előzmények és a következő időszak potenciálja alapján történik, így előfordulhat, hogy egyes kategóriákban az ajánlatok kizárólag az eMAG Marketplace eladóinak lesznek kiosztva. Ha egy bizonyos kategóriára vonatkozóan nem érik el a minimális ajánlatok számát, a lapstruktúrát módosítják, de továbbra is minden jóváhagyott ajánlat rendelkezik az adott voucher kampány jelvényével, hogy magasabb láthatósága legyen a listázásban és a keresésben.

Ha részt szeretnél venni a vouvher kampányokban, a következőket kell tudnod:

💡 Az általad felajánlott utalványnak rendelkeznie kell a kampány feltételeiben meghatározott minimális kedvezményértékkel.

💡A kedvezmény csak a kampányban feltöltött termékekre vonatkozik, a jogosult alkategóriákból, melyeket itt találsz.

💡A kampányban résztvevő termékek csak akkor kapják meg a kampánycímkét, ha a fő ajánlattal rendelkeznek;

💡A vásárláskor az utalvánnyal kínált kedvezményt a kosárban lévő termékek árára alkalmazzuk. A vásárlónak legalább 2, az akcióban részt vevő terméket kell megrendelnie. Ha mindkét termék a te portfóliódból származik, akkor az utalvány teljes (általad meghatározott) összegét Te fedezed. Ha csak az egyik való a te kínálatodból, akkor csak a te termékednek kedvezményét fedezi.

💡Az adott kategóriában, a kosáron belül a minimum termékszámot a felsorolt alkategóriák bármelyik résztvevő termékéből elérheted, de az alkalmazott utalvány a kategória szintjén feltüntetett utalvány lesz;

💡Ne feledd, hogy az utalványokat nem ajánlhatják fel olyan cégek, amelyek nem rendelkeznek az Európai Unió adóhatósága által kiadott ÁFA adószámmal;

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE