Növeld meg a termékeid láthatóságát az eMAG Ads segítségével

Mi az eMAG Ads?

Az eMAG Ads egy kattintás alapú (pay-per-click – PPC) hirdetési rendszer, amelyen keresztül népszerűsítheted termékeidet a listázásban és a keresési eredményekben.

Tudj meg többet az eMAG Ads hirdetési eszközről az eMAG Academy oldalon.

Az eMAG Ads előnyei:

A termékeid átlagosan 45%-kal több forgalomban részesülhetnek.

A promócióval támogatott termékek átlagosan 55%-kal több értékesítést generálhatnak.

Egy hasznos eszköz az újonnan indított, szezonális termékek vagy készletkiürítések promotáláshoz.

Hogyan működik az eMAG Ads:

1

Vásárolj krediteket

Előre vásárolhatsz krediteket vagy használhatod a kifizetéssel rendelkező kredit keretet Használd az induláskor kapott 1000 euro értékű eMAG Das krediteket

2

Hozd létre a kampányodat

Állítsd be a kampány érvényességi idejét és állíts be hozzá napi költségvetést

3

Válassz termékeket és állítsd be a termék ajánlattételt

A platformon megtekintheted, mi a kategóriád átlagos ajánlattételi szintje

4

Aktiváld a kampányt és nézd meg az eredményeket

Kövesd a forgalom- és eladási mutatókat. Bármikor szerkesztheted a kampányt az értékesítés optimalizálásához.

Hol jelennek meg az eMAG Ads által hirdetett termékek:

A termékeket az eMAG webhely minden változatában megjelenítik: webes, mobilos és alkalmazáson belüli felületen egyaránt.

 
Az eMAG webhelyen a listázási oldalon, a keresési oldalon és a termékoldalon jelennek meg.

GYIK eMAG ADS

  Az Ads termékek megjelennek a kategóriaoldalon és a kategóriához tartozó termékoldalakon a “Promoted Products” (Promóciós Termékek) sávban.

*Jelenleg három verziót tesztelünk az eMAG Ads által reklámozott termékek megjelenítésére. Ezek a kategóriaoldalon lesznek láthatók, “Promoted” (Promóciós) felirattal jelölve, és az áruház oldalainak egyik három területén jelennek meg: A tesztelés időszaka alatt nincs lehetőség a reklámozott termékek megjelenítési pozíciójának kiválasztására. Ezek egyik változatban jelennek meg, a termékek relevanciájától és azokra konfigurált ajánlatoktól függően. Ha nem találod a listát a hirdetett termékekről a listázásban, elképzelhető, hogy egy olyan tesztcsoportba helyezték, amely nem jeleníti meg az eMAG Ads-t. Próbáld meg törölni a sütiket, majd újra hozzáférhetsz a listázási oldalhoz. Szintén lehetséges, hogy néhány kategóriában az eMAG Ads területe nem jelenik meg, ha a rendszer úgy véli, hogy a kampányban szereplő termékek nem elég relevánsak.

Az Ads termékek megjelenítése a következőket veszi figyelembe:

  • A reklámozott termék relevanciája a kategóriához, amelyhez tartozik;
  • Az ajánlati érték, mint a hirdető által beállított termékajánlat;
  • A Kosárba gomb ajánlatának birtoklása;
  • A reklámozott termék készlete.

A kattintásonkénti díj (PPC) modellel a kattintásonként megkapott díj által meghatározott értéket fizeted. Az eMAG Ads lehetőséget nyújt a költségoptimalizálásra a napi költségvetés függvényében. A naponta maximálisan megengedett költségek a kampányhoz hozzárendelt napi költségvetés alapján korlátozottak. Miután a napi költségvetés elérte a maximális összeget, a kampány aznap már nem generál további költségeket.

Az eMAG Ads vezérlőpultjában menüpontban találhatod a kampány szintű forgalom- és értékesítési statisztikákat, beleértve az értékesítési értéket és a kattintásonkénti költséget. Letöltheted az XLS jelentést is. Töltsed le a kampányt a termékszintű adatokért (megjelenítések, kattintások, kattintásonkénti költség).

Tudj meg mindent, amit az eMAG Ads tudni kell az Akadémián

A kampány Landing oldal feltételei

Közeledik az év legnagyobb forgalmú napja. Célszerű időben elkezdeni az előkészületeket, ezért szeretnénk bemutatni a fontosabb információkat az idei Black Friday kampánnyal kapcsolatban. A Black

eMAG Sellers’ Day 2022. szeptember 28.

 Egy újabb eseményt élvezhettünk, amelyet az eMAG Marketplace hozott létre, hogy támogassa Önt online vállalkozásának növekedésében. Bemutattuk az üzleti irányokat és azt, hogy hogyan