Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan állíthatja be a munkarendjét az eMAG Marketplace-en?

()

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan állíthatja be a munkarendjét az eMAG Marketplace-en.

Amikor létrehoz egy eladói fiókot az eMAG Marketplace platformon, kollégáink segítenek Önnek beállítani egy munkaprogramot, az Ön cégének munkarendjétől függően.

Kollégáink beállítják az Ön napi munkaidő-beosztását hétköznapokra, ha pedig hétvégén dolgozik, akkor külön meg kell adnia a szombati és vasárnapi munkarendjét.

Mielőtt megbeszélné kollégáival a munkarendet, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a partner futárcégekkel és határozzák meg a legkésőbbi csomagfelvételi időpontot. A csomagfelvételi időintervallumtól függően célszerű a zárási időt is meghatározni. Vegye figyelembe a zárás időpontjának meghatározásakor a munkabeosztást, hogy legyen ideje időben véglegesíteni és átadni a futárnak a megrendeléseket.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az easybox kiszállítási mód esetében elérhető most már a másnapi  vagy akár szombati kiszállítás is.

Hogyan módosíthatja a munkarendjét?

Lépjen az Dashboard-ról Felhasználói fiókom – Profil menüpontba. A rendszer átirányítja Önt a munkaidő zárási időpontjának működési beállításai területére.

A napi munkarend záró időpontját (hétfőtől péntekig) a megrendelések feldolgozásáig tartó idő kiválasztásával módosíthatja. Legyen nagyon óvatos ennek a mezőnek a módosításakor, mert csak az időintervallumot növelheti. A szombati munkarend záró időpontját is beállíthatja, ha hétvégén is feldolgozza a megrendeléseket.

Javasoljuk, hogy a platformba integrált futárokat használja a megrendelések gyors teljesítéséhez és a megrendelések könnyebb nyomon követéséhez.

Ha például a zárási időt 16:45-re állította be, és a futár 17:00-kor vette át a csomagokat, akkor a zárási idő után kézbesített összes csomag késve véglegesítettként fog megjelenni. Ezért célszerű az összes olyan csomagot, amelyre az AWB-t generálta, a zárási idő előtt átadni.

Javasoljuk, hogy a csomagok átadásakor fokozottan figyeljen arra, hogy a futár autójában legyen minden, a futár listáján feltüntetett AWB. Ha a csomagok átvételekor az AWB-k nincsenek beolvasva, akkor az késlelteti a csomagok kézbesítését.

Ha megállapodott a futárcéggel, hogy az utolsó csomagokat 17:00-kor veszi fel, és a zárórát 18:00-ra állította be, akkor 17:00 után nem kell AWB-ket generálnia. Javasoljuk, hogy a futárcég zárási ideje után beérkezett megrendelésekre másnap generáljon AWB-t.

Pénteken, az eMAG Marketplace-en beállított záróra után beérkezett megrendelések esetében a legkésőbbi szállítási határidő, amelyben Önnek átvételi státusszal kell rendelkeznie, hétfő, a futárszolgálat munkarendjének végéig. Ez a szabály csak akkor érvényes, ha a platformon nem állított be hétvégi munkarendet. Ha azonban van a hétvégére beállított munkarendje, akkor a pénteken zárás után beérkezett megrendeléseket szombaton, az első órában véglegesíteni kell, és még aznap át kell adni a futárnak.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE