Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Tartalom minősége

()

Ebben a bemutatóban a Saját ajánlataim – Tartalom minősége menüpontot ismertetjük. Az eMAG Marketplacen elérhető termékeit megtalálja a Tartalom minősége menüpontban is, ahol részletes információkat talál az egyes termékek dokumentációjáról. Így elemezheti és javíthatja az ajánlatában szereplő termékek tartalmát. Lépjen be a Dashboardon a Saját ajánlataim – Tartalom minősége menüpontba. Az újonnan megnyíló oldal részleteket jelenít meg a termékei tartalmának minőségéről. 

Ez a menüpont 9 oszlopból áll:

Az első oszlopban kiválaszthat egy vagy több terméket, amelyeket aktiválhat vagy inaktiválhat a terméklista felett elérhető Aktivál és Inaktivál gombok segítségével.

Az egyes termékek elsődleges képét a második oszlopban találja. Ez az oszlop segíthet ellenőrizni, hogy az eMAG Marketplace szabványoknak megfelelő képpel rendelkezik-e a termék.

A harmadik oszlopban láthatja részletesen a termékeket: Gyártó, terméknév, kategória, valamint azt, hogy van-e engedélye a dokumentáció szerkesztésére a tartalom minőségének javítása érdekében. Továbbá, ha megnyomja a több gombot, akkor más egyedi termékazonosító adatokat is láthat: EAN-kód, Termékkód és PNK.

A Teljesítmény és értékesítés oszlopban az elmúlt 30 nap teljesítményét az egyes termékek látogatásainak száma és a konverziós arány mutatja. A termékek teljesítménycímkét kapnak. Minél több eladással rendelkezik a termék és minél magasabb a konverziós ráta, annál magasabb a teljesítménycímke szintje. Az elmúlt 30 napban a legjobb teljesítményt nyújtó termékek a Super Hot címkét kapják, ezt követi a Hot vagy a Regular, míg a nem jól teljesítő termékek olyan címkéket kapnak, mint a Cold vagy a Super Cold.

A Leírás oszlopban információkat találhat a tartalom minőségéről, és arról, hogy mi hiányzik a teljes leíráshoz. Az egyes címkék alatt láthatja, hogy a leírás tartalmaz-e képeket és videókat. Ebben az oszlopban talál egy címkét, amely a leírás minőségére utal a szavak számától függően.

A 100 szónál rövidebb leírás esetén a Nem elegendő felirat jelenik meg, a legfeljebb 500 szavas leírás esetén az Átlagos felirat jelenik meg, míg az 500 szó feletti leírással rendelkező termékek a Gazdag feliratot kapják. A javításra szoruló leírás 500 szónál kevesebb, és nem tartalmaz képeket vagy videókat.

A Termékfotók oszlopban az egyes termékekhez hozzáadott képek számát láthatja. Javasoljuk, hogy minél több képet adjon hozzá a felsorolt termékekhez. A termék hatékonyabb bemutatása növelheti az eladások számát.

A Paraméterek oszlopban a kitöltött jellemzők száma jelenik meg, az egyes típusok rendelkezésre álló jellemzőinek számából. Az összes kötelező jellemzőt ki kell töltenie, de az ajánlott és opcionális jellemzők is nagyon fontosak az eMAG Marketplacen történő értékesítés szempontjából. A sáv színe a funkciók kitöltési arányát mutatja. Ha a sáv nem zöld, akkor ajánlott a terméket szerkeszteni, és kitölteni a Jellemzők részben található többi mezőt.

A Tartalomminőség javítása oszlopban található információk segíthetnek Önnek hatékonyan kezelni a tartalom minőségét, amely nagyon fontos szerepet játszik a vásárlási folyamatban. Az egyes termékek mellett címkék jelennek meg, amelyek adott esetben a tartalom minőségének javítására vonatkozó ajánlásokat tartalmaznak.

A Műveletek oszlopban gyorsan szerkesztheti a javítani kívánt termékdokumentációt. A szerkesztés gomb csak azon termékek esetében érhető el, amelyeknél hozzáférése van a dokumentáció szerkesztéséhez.

A terméklista felett található szűrőgombok segítségével gyorsan kiszűrheti azokat a termékeket, amelyek jobb dokumentációt igényelnek, vagy amelyeknek alacsony a láthatósága az oldalon. A Tartalomminőség szakaszban található termékek szűréséhez a szűrőterület is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi az eredmények szűrését kategória, termékazonosító, termékteljesítmény, státusz és tartalom módosításának engedélye alapján.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE