Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Álatlános információk – Szűrési lapok

()

Ez a tájékoztató az eMAG Marketplace platformon a Saját Ajánlataim – Általános információk menüjében elérhető szűrési lapokat ismerteti.

A Saját Ajánlataim – Általános információk oldalon 7 lap jelenik meg a terméklista tetején. Ezek mindegyike lehetővé teszi, hogy csak azokat a termékeket lássa, amelyek egy bizonyos státusszal rendelkeznek, így könnyen elvégezheti a módosításokat.

Az általános információk oldalon a következő lapok láthatóak:

Összes ajánlat – ez a lap tartalmazza a termékek teljes listáját, függetlenül attól, hogy milyen státuszban vannak.

Elérhető – csak az aktív ajánlatok részleteit mutatja. A készlet- és ár frissítéseket is elvégezheti innen.

Érvénytelen ár – ezen a lapon ellenőrizheti azokat a termékeket, amelyek árhiba miatt nem aktívak. Az érvénytelenséget az eladási ár legalább 25%-os növekedése vagy csökkenése okozhatja.

Inaktív – kiszűri a deaktivált termékeket, mivel az eladó, akivel az ajánlatát összekapcsolta, a dokumentációban változtatásokat hajtott végre. Minden alkalommal, amikor a dokumentáció tulajdonosa módosítja az Ön által társított termék dokumentációját, az Ön ajánlata automatikusan deaktiválásra kerül. Ez azért történik, hogy elkerülje annak kockázatát, hogy olyan terméket adjon el, amely már nem azonos az Ön által társított termékkel.

Auto-inactivated – Itt jelennek meg azok a termékek, amelyek automatikusan inaktiválva lettek például EAN egyezés miatt, vagy mert nincs kategória hozzáférésük.

End of life – Ezeket a Kifutott termékeket nem véglegesen törli a fiókjából, de a továbbiakban nem lesznek láthatóak azokban a template-ekben, amelyek segítik értékesítési riportjai elkészítését.

Azok a termékek, amelyek nem rendelkeznek aktív készlettel, vagy amelyek adatlapjában több mint 90 napja nem történt módosítás, automatikusan EOL státuszba kerülnek.

 

Blokkolva – ezen a lapon csak azokat a termékeket láthatja, amelyeket jogi okok, védjegy, nem megfelelő dokumentáció vagy ár problémák miatt blokkoltak.

Offers without documentation – itt azokat a termékeket találja, amihez már létrehozott termékazonosított, viszont még dokumentációt nem csatolt hozzá.

Telephelyre kész termékek  – ezen a fülön láthatja, hogy az ajánlatai az automatikus fordítási folyamaton megy keresztül, illetve  „ not ready for site” megjelöléssel találja azokat a termékeket, amelyek még nem állnak készen arra, hogy megjelenjenek az eMAG weboldalán.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE