Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Általános információ almenü alatt elérhető szűrési lehetőségek

()

Ebben a videóban a Saját ajánlataim menüpont alatt található Általános információ menüpontot, és az itt elérhető szűrési lehetőségeket mutatjuk be.

Az Általános információ menüpontban 8 különböző szűrő fül érhető el, melyek segítségével egyszerűen szűrhet a termékek állapota szerint. Mindegyik fül alatt csak a kiválasztott szűrési feltételnek megfelelő termékek kerülnek megjelenítésre.

Az Általános információ menüpontban elérhető szűrési fülek a következők:

Összes ajánlat – fülön megtalálja az eMAG Marketplace platformra feltöltött ​​összes ajánlatának listáját.

Available / Elérhető fülön – az eMAG oldalán elérhető termékei jelennek meg. Itt gyorsan frissítheti termékek készletét vagy árát.

A Korlátozott készlet – fül megjeleníti az összes terméket, melyek készlete néhány napon belül elfogyhat. Kiemelt figyelemmel, folyamatosan frissítse készleteit az oldalon, annak érdekében, hogy ne veszítse el a Buy Button gombot.

Hiányzó készlet – fülön ellenőrizheti azokat a termékeket, melyek jellenleg nem rendelkeznek raktárkészlettel.

Érvénytelen ár – fülön találja az összes olyan terméket, melyek érvénytelen ár miatt jelenleg nem aktívak az oldalon. Az ár automatikus érvénytelenítéséhez a termék eladási árának több mint 25%-át meghaladó hirtelen emelkedés vagy csökkenés vezethet. Ellenőrizze, hogy az Ön által megadott árak megfelelők-e, majd, ha az árak helyesek, aktiválja újra a termékeket az oldalra.

Az Unavailable / Nem erlérhető – fül a jelenleg nem elérhető termékek listáját jeleníti meg. Itt ellenőrizheti, hogy ezek a termékek miért nem aktívak az oldalon, majd elvégezheti a szükséges módosításokat annak érdekében, hogy újra elérhetővé váljanak.

Inaktív (megváltozott dokumentáció) – fülön találja azokat a termékeket, amelyek a termék dokumentációjának változása miatt kerültek inaktiválásra. Amikor egy másik eladó megváltoztatja egy olyan termék dokumentációját, amelyhez egy ajánlata hozzá volt kötve, inaktíváljuk a megváltozott dokumentációhoz kötött ajánlatot, annak érdekében, hogy elkerülhessük azokat az eseteket, amikor nem azonos termékek szerepelnek összekötve az oldalon.

Blokkolva – fülön az eMAG Marketplace Platformon blokkolt termékek listáját találja. A blokkolásra téves információkat tartalmazó dokumentáció miatt, helytelen ár esetén vagy jogi indokkal kerülhet sor.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a Saját Ajánlataim menüponttal kapcsolatban, hogy ezek felhasználásával növelhesse forgalmát az eMAG Marketplace felületen.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE