Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Dashboard – Hírlevél

()

 

Ebben a tájékoztatóban az eladói fiókja Dashboard felületén található Hírlevél menüpontot mutatjuk be.

A Hírlevél menüpont segítségével naprakész lehet az eMAG Marketplace platformot érintő minden újdonsággal kapcsolatban. Előre értesülhet az aktuális kampányokról, az új lehetőségekről, amelyekkel bővítheti vállalkozását a platformon, a szolgáltatásainkról szóló részletekről, amelyekkel növelheti termékei láthatóságát az oldalon, a rendszert érintő változásokról és még sok más információról.

A platformra érkezett új hírleveleket közvetlenül a Dashboardon érheti el, a Newsletter szekcióban, ahol félkövér betűvel van jelölve az összes olvasatlan hírlevél, A későbbiekben is, egy kattintással újra megnézheti őket.

Ha rákattint egy hírlevélre, egy új ablak nyílik meg, ahol minden szükséges információ megjelenik a témával kapcsolatban. A hírlevelet olvasottnak jelölheti, így ez az ablak nem jelenik meg többé, amikor bejelentkezik az eladói fiókjába.

A Későbbi olvasás gombra is kattinthat, ha a platformra való bejelentkezéskor később is szeretné látni ezt az értesítést. A Dashboardra való visszatéréshez az Olvasottként jelölés vagy Későbbi olvasás opció egyikére kell kattintania.

A hírlevelek listája fölött elérhető fülek segítségével szűrhet az Önt érdeklő terület szerint. Az egyes fülek mellett megjelenik az olvasatlan hírlevelek száma.

  • Összes – a platformon kapott összes hírlevelet megjeleníti csökkenő sorrendben, a legfrissebb dátummal kezdve.
  • Kampányok – csak a folyamatban lévő kampányokról szóló híreket jeleníti meg, amelyekhez hozzáadhatja ajánlatait.
  • Jogi – csak azokat a hírleveleket ellenőrizze, amelyekben információk találhatóak az algoritmusokról, a felhasználási feltételek változásairól vagy a platform működésével kapcsolatos egyéb dolgokról.

Amennyiben a hírlevelek aloldalára szeretne lépni, kattintson a „kattintson ide, hogy megnézze az összes hírleveleket” opcióra, majd néhány másodperc múlva, átnavigálja Önt az oldal a Felhasználói fiókom – Hírlevél menüpontjába.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE