Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Felhasználói fiókom – Jogi dokumentumok

()

Ebben az útmutatóban a Felhasználói fiókom menüponton belül a Jogi Dokumentumok fület mutatjuk be.

 

A Jogi Dokumentumok menüpontban a fiókjához tartozó összes eddig elfogadott és aláírt dokumentum megtalálható, ami alapján eladói tevékenységét végzi az eMAG Marketplace felületen.

 

Ahhoz, hogy eMAG Marketplace partnerré váljon és eladhasson felületünkön, az alábbi dokumentumok elfogadása és aláírása szükséges:

 • Felhasználási feltételek
 • melléklet – Felhasználási feltételek
 • melléklet – Teljesítmény
 • melléklet – Jutalék, valamint a további Jutalék csatolmányok
 • melléklet – GDPR függelék
 • melléklet – irányelv a tisztességes kereskedelmi gyakorlatról

 

A Felhasználási Feltételekből és annak mellékleteiből álló szerződés szabályozza az eMAG által kínált szolgáltatásokat, úgy mint, a termékek bemutatása, az ügyfelek termékekhez való hozzáférésének biztosítása, valamint az oldalon megjelenő termékekhez kapcsolódó összegek beszedése és kiszámlázása.

 

A Függelék 2 – Teljesítmény mellékletben találja a fiókja teljesítménymutatóihoz meghatározott célszámokat, melyeket a megfelelő színvonalú fiók állapot fenntartásához az együttműködés teljes ideje alatt elvárunk. Ebben a dokumentumban valamennyi fiók állapot mutató értékéhez áttekintheti az elvárt százalékos teljesítmény értékét.

 

A Függelék 4 – GDPR függelék tartalmazza a személyes adatok védelmére vonatkozó kikötéseket, valamint az Ön társasága és az eMAG Marketplace közötti adatátvitel során alkalmazandó személyes adatok védelmére vonatkozó rendelkezéseket.

 

A Jogi Dokumentumok menüpontba az összes kibocsátott dokumentum megjelenik, státusztól függetlenül. A lista az elfogadásuk (aláírásuk) időrendi sorrendjében jelenik meg. A dokumentumok státusza lehet:

 • Eladónak továbbítva
 • Részben elfogadott – amikor a dokumentumban szereplő pontok csak egy része került elfogadásra
 • Jóváhagyott végleges verzió – aláírt és hatályban lévő dokumentumok
 • Megszüntetve – azok a dokumentumok, melyek a szerződéskötést követően, vagy a megváltozott szerződési feltételek következtében törlésre kerültek
 • Lejárt – azok a dokumentumok, melyek már nincsenek érvényben

A dokumentumokat egyszerűen a pipára kattintva tudja megtekinteni, majd az oldal alján, a nyilatkozatok bepipálását követően az Elfogadom gombra kattintva tudja elfogadni.

Amennyiben valamilyen okból szeretné megszüntetni az együttműködést az eMAG Marketplace-szel, ezt a piros Megszüntetés gombra kattintva kezdeményezheti. Ezáltal döntéséről a felületen keresztül automatikusan érkezik egy értesítés a Marketplace csapat számára, és kérésének megfelelően fogunk eljárni.

A szerződésben szerepel, hogy a felhasználói fiók hány napot követően szűnik meg. Ez idő alatt a szerződés megszüntetéséhez szükséges valamennyi dokumentum elkészül, és elérhetővé válik a felületen.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál a Felhasználói fiókom egyéb menüpontjairól, valamint azok részleteiről is.

 

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE