Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan tudja letölteni a számlázási adatok tömegesen?

()

Hogyan tudja letölteni a számlázási adatok tömegesen?

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan tudja tömegesen letölteni a rendelésekhez tartozó számlázási címeket az eMAG Marketplace felületről.

A platformon érkezett összes rendelés megtekintésére a főoldalról elérhető Rendelések menüpontban van lehetőség. Ide kattintva az összes új rendelése megjelenik. Ha nem érkezett új rendelése, vagy csak egy adott státuszban lévő rendeléseket szeretne listázni, használja az oldal tetején elérhető szűrőket.

Miután a rendelés beérkezett, és feldolgozását megkezdte, hozza létre a számlát az ügyfél részére, amit akkor kap meg, amikor a csomagja megérkezik. Ezt a számlát az eMAG Marketplace felületen feltöltve, elérhetővé teheti vásárlói számára, a vásárlói felhasználói fiókban, így azok az eMAG felületéről bármikor letölthetővé válnak.

 

A számlázási adatok tömeges letöltéséhez kérjük lépjen a Dashboard oldalról a Rendelések menüpontba.

Az újonnan megnyíló oldalon megjeleni az összes új rendelése. Ha nincsen új státuszban lévő rendelése, vagy csak egy adott státuszban lévő rendeléseket szeretne listázni, használja az oldal tetején elérhető szűrőket.

 

A termékek listája felett két gomb található: Megrendeléslista letöltése és Letöltés megrendelések adatai. A két Excel formátumú dokumentum tartalmazza a megrendelésekkel és az eladott termékekkel kapcsolatos összes adatot.

A számlázási adatok tömeges letöltéséhez kérjük kattintson a Letöltés megrendelés adatai gombra és töltse le a fájlt.

Nagyon fontos, hogy minden megrendelést a lehető leggyorsabban feldolgozzon és véglegesítsen, hogy időben átadhassa azokat a vásárlóknak. Ellenkező esetben ez befolyásolhatja a teljesítménymutatókat, és ez az eladói fiók felfüggesztéséhez vezethet.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat, részleteket, példákat is talál eMAG Marketplace fiókja kezelésével kapcsolatban.

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE