Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Készletek

()

Ebben a tájékoztatóban a Saját ajánlataim – Készletek menüpontot mutatjuk be. Továbbá hasznos információkat nyújtunk annak érdekében, hogy javítani tudja ajánlatait az eMAG Marketplace platformon.

A platformra feltöltött összes terméke elérhető a készletek pontban, ahol gyorsan ellenőrizheti és frissítheti az adatokat. Fontos információkat is megtudhat az ajánlatok teljesítményéről.

Az első oszlop segítségével válassza ki a módosítani kívánt terméket vagy termékeket.

Például: ha kiválasztotta a terméket, amelyen módosítást szeretne végezni, jelölje be a mellette lévő négyzetet, majd kattintson a mentés gombra.

Ha nagy mennyiségű terméknél szeretne változtatásokat végrehajtani, javasoljuk, hogy az oldal alján módosítsa az egyes oldalakon megjelenített termékek számát. Oldalanként 10 és 100 termék közötti megjelenítést választhat.

A termékek fő képe a második oszlopban látható.

 

A harmadik oszlopban a termékekkel kapcsolatos összes információ érhető el. Minden egyes terméknél láthatja a nevét, a márkát és a kategóriát, amelyhez tartozik. Ha a „több” gombra kattint, akkor a termék azonosítására vonatkozó egyéb kiegészítő információk is megjelennek, mint például az EAN-kód, a termékkód és a PNK. Szintén ebben az oszlopban van 3 további lehetőség, amelyek segítségével felveheti a terméket egy kampányba, gyorsan szerkesztheti a terméket, valamint megadhatja a méreteit.

A Státusz oszlopban a termékekhez rendelt egyes státuszok vannak felsorolva: Aktív, Inaktív, Auto-inactivated, Blokkolva, End of life. Ezek az állapotok akkor hasznosak, ha a termékeken a státuszuk alapján szeretne változtatásokat végrehajtani.

A Készlet oszlop fontos információkat nyújt a termékek készleten lévő mennyiségéről. Minden terméknek van egy meghatározott készlete, amelyet gyorsan szerkeszthet ebben az oszlopból.

A Rendelések értéke oszlop az egyes aktív termékek által generált értékesítéseket mutatja az elmúlt 14 vagy 30 napban.

A Teljesítmény oszlop a termékoldalon generált látogatások és eladások alapján jeleníti meg a teljesítménycímkéket, nem pedig egy adott eladó alapján. Az elmúlt 30 napban a legjobb teljesítményt nyújtó termékek mellett a Super Hot címke szerepel, majd a Hot vagy a Regular, míg a nem túl jó teljesítményű termékeken a Cold vagy a Super Cold címke jelenik meg. A teljesítmény címke alatt, a Buy button pozícióról is talál információt.

Az utolsó 30 nap oszlop segítségével gyorsan ellenőrizheti a készlet nélküli napokat és a meghiúsult eladásokat készlethiány miatt az elmúlt 30 napban.

A Készletek kezelése az az oszlop, amelyben az értékesítési előzmények alapján gyorsan azonosíthatja azokat a termékeket, amelyek készlete hamarosan elfogy. Láthatja a készlet elfogyásáig hátralévő napok számát, az utánpótláshoz szükséges napokat és a szállítótól történő megrendelés maximális dátumát. Ezek az adatok azért fontosak, hogy a készlethiány miatt ne kockáztassák az értékesítés kimaradását.

Az utolsó oszlopban láthatja a következő 7 vagy 30 napra vonatkozó ellátási javaslatot. Az információ az eladási előzményeken alapul, figyelembe véve az elmúlt 30 napban vagy a termék listázásától számított utolsó napokban eladott egységek napi átlagát.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE