Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan törölheti a „Határon túli értékesítést támogató program” -nál a termékfordítási kérelmet?

()

 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tudja a határon túli értékesítésnél törölni a fordítási kérelmét.

Az eMAG Marketplace segítségével üzletét kiterjesztheti határon túli értékesítésre, így Magyarországon kívül további több millió vásárlót érhet el Romániában, illetve Bulgáriában is.

A termékeinek magyar nyelvről román, illetve bolgár nyelvre történő fordítása teljesen ingyenes. Amennyiben szerződést kötött egy határon túli szállításra is alkalmas futárszolgálattal, el kell küldenie fordításra azokat a termékeket, amelyeket határon túl szeretne értékesíteni. Az EU-ban történő értékesítéshez az Áfa tekintetében ingyenesen regisztrálhatja vállalkozását.

Miután regisztrálta fiókját a határon túli értékesítési programba, a Dashboard-on láthatja a szükséges lépéseket ahhoz, hogy fiókja aktív legyen a román és a bolgár piacon.

Ha túljutott a regisztráción, a dokumentáció aláírása és jóváhagyása után, küldje el fordításra azokat a termékeket, amelyeket értékesíteni szeretne.

Miután kiválasztotta majd elküldte fordításra a kívánt termékeket, a Dashboard-on a Lefordítható termékek fülön, megnézheti a fordításra jóváhagyott termékek teljes számát.

Kattintson a Megtekintés gombra, és átirányítjuk az Saját ajánlataim menü Általános információ részébe, ahol csak azok a termékek jelennek meg, amelyeket elküldhet fordításra. Ahhoz, hogy csak a fordításra jogosult termékek jelenjenek meg, a Cross-border ajánlatok mezőben a Fordítás jóváhagyva szűrőt kell alkalmazni.

Ha egy vagy több fordítási kérelmet szeretne törölni, jelölje ki a kívánt termékeket az első oszlop segítségével, az összes termék kiválasztásához pedig jelölje be az első oszlop feletti négyzetet. A kiválasztott termékek esetében kattintson a Fordítási kérelem gombra, és válassza a Fordítási kérelem törlése opciót. Így a kiválasztott termékek a továbbiakban nem kerülnek fordításra.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolt kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE