Felhasználói fiókom – almenük bemutatása

()

 

Ebben az útmutatóban az eMAG Marketplace-en az eladói fiók főoldalának bal oldalán megjelenő Felhasználói fiókom menüpontot ismertetjük.

Ez a menüpont tartalmazza az Ön cégéhez tartozó összes információt, valamint a pénzügyi és műszaki adatokat, amelyek fiókjának általános profilját alkotják.

A Felhasználói fiókom menü 7 fő lehetőséget tartalmaz:

– Profil
– Kapcsolattartók
– Címek
– Futárfiókok
– Jogi dokumentumok
– Hírlevél
– Fiók mutatók

 

  1. Profil

Itt találhatóak az általános adatok: a társaság eMAG weboldalon megjelenített neve, a székhelye, és egyéb működési beállítások, mint a napi leadási határidő, a visszaküldési időre vagy az átlagos szállítási költségre vonatkozó információk.

 

  1. Kapcsolattartók

A Kapcsolattartók részben rögzítheti azoknak a személyeknek a nevét és elérhetőségét, akik az eMAG Marketplace platform tevékenységével kapcsolatban a csapatához tartoznak.

Az itt regisztrált személyekkel különböző termékinformációk, termékkínálat-frissítések, készletek vagy árak biztosítása, valamint pénzügyi vagy jogi kérdések tisztázása céljából lépünk kapcsolatba.

 

  1. Címek

A Címek almenü tartalmazza azokat a mezőket, amelyekbe társaságának összes címét feltöltheti. Itt adhatja hozzá, vagy módosíthatja az eMAG Marketplace-szel való együttműködéshez szükséges visszaszállítási vagy átvételi pontokat.  

 

  1. Futárfiókok

Ebben az almenüben az eMAG által integrált futárcégek listájából választhat. Ezek a következők:

  • SameDay

 

  1. Jogi dokumentumok

A Jogi dokumentumok részre lépve a Jogi oldalra jut, ahol az eMAG Marketplace-szel kötött szerződést, valamint az összes kapcsolódó elfogadott és aláírt dokumentumot megtalálja.

 

  1. Hírlevél

Ebben a részben megtekintheti az eMAG Marketplace fiókjába érkezett összes hírlevelet. Státusz szerint szűrheti aszerint, hogy csak az olvasatlan hírleveleket vagy a ma már megtekintetteket is látni szeretné.

 

  1. Fiók mutatók

Ennél a menüpontnál – amelyben fiókjának alakulása van archiválva – megtalálja a fiókjára vonatkozó teljesítménymutatók grafikonjait az az azok alapjául szolgáló havi eredményeit.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Ezek között további, a termékek feltöltésével kapcsolatos információt is talál.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE