Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan hozhat létre visszautasított termék frissítési fájlt?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan hozhat létre egy visszautasított termékfrissítési fájlt az eMAG Marketplace eladói fiókjának Termékek-Termék kategóriák menüjének használatával.

Az elutasított termékek frissítési fájljával könnyen javíthatja azokat a hibákat, amelyek a termékek elutasításához vezettek. Az ilyen típusú fájl használatával hatékonyan frissíthet majd aktíválhat nagyobb mennyiségű elutasított terméket az eMAG Marketplace platformon, és így több értékesítési bevételre tehet szert.

A visszautasított termékek frissítési fájljának létrehozásához a Termékek – Termék kategóriák menüpontba kell lépnie. Itt láthatja az összes kategóriáját, amelyhez hozzáféréssel rendelkezik.

A termékkategóriák listájában lépjen a Fájl típusok oszlopba. Ez az oszlop tartalmazza az összes fájltípust, amelyet ajánlatai közzétételéhez vagy frissítéséhez használhat.

Először válassza ki azt a termékkategóriát, amelybe a visszautasított termékek tartoznak, és kattintson a Frissítse az elutasított termékeket gombra majd töltse le a fájlt. Várjon néhány pillanatot, amíg a fájl betöltődik. Amikor a gomb pirosra változik, nyomja meg újra a letöltéshez.

 

Nyissa meg a fájlt, és ellenőrizze, hogy miért utasították el a termékeit. Végezze el a szükséges javításokat minden egyes terméknél, és mentse el a fájlt a számítógépére.

Az elutasított termékfrissítési fájl feltöltéséhez lépjen az Excel importálása menübe, kattintson az .XLS feltöltés gombra, és húzza át a fájlt a számítógépéről. Nyomja meg a zöld Feltöltés gombot, és a fájl a feldolgozás alatt státuszba kerül.

Ha minden termék esetében elvégezte a megfelelő módosításokat, akkor a fájl sikeres importálási státuszba kerül, ami azt jelenti, hogy a termékek sikeresen átmentek az eMAG Marketplace platform érvényesítési folyamatán.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE