Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Értesítések

()


Ebben a fejezetben azt mutatjuk be, hogy milyen értesítései érkezhetnek az eMAG Marketplace felületen az együttműködés keretében.

Az eMAG Marketplace felülettel kapcsolatban vagy közvetlenül emailben vagy pedig az Üzenetközponton keresztül kaphat értesítéseket.

Azokat az értesítéseket, melyeket emailben kaphat, az Értesítések menüpontban tekintheti át. Itt az összes olyan értesítést megtalálja, amelyekre feliratkozott, és itt az egyes értesítésekről le is iratkozhat. Beállíthatja, hogy mely email címekre érkezzenek értesítések, az értesítés típusától és témájától függően.

Itt beállíthatja, hogy szeretne-e emailt kapni minden alkalommal, amikor egy terméke aktiválásra / inaktiválásra kerül, amikor egy termék készlete korlátozott / hiányzó készlet státuszt kap, vagy arról, hogy értesítést küldtünk Önnek az Üzenetközponton keresztül. Javasoljuk, hogy a legfőbb értesítésekre iratkozzon fel, hogy gyorsan tájékoztathassuk a fiókját érintő legfontosabb változásokról.

Az eCredit fizetési móddal leadott megrendelések esetében Ön nem látja egyből a rendelést a fiókjában, csak miután a hitelbírálat jóváhagyásra kerül. Amikor a vásárló leadja a rendelést Önnek egy értesítő email érkezik a rendelés részleteiről, ezért fontos, hogy ebben a menüpontban az adott értesítés mellett mindig egy élő és a megfelelő kollégához tartozó email cím legyen.

Az Üzenetközpont menüpontban azokat az értesítéseket tekintheti át, melyek kollégáinktól érkeztek, az Ön által küldött kérésekkel kapcsolatban. Kollégáink emellett közvetlenül emailben is kereshetik, ha bizonyos ügyekkel mihamarabb foglalkoznia kell. Ahhoz, hogy a felületen érkezett összes üzenetet megtekinthesse, lépjen az Üzenetközpont – Üzenetek menüpontba, és megjelenik az üzenetek listája. Itt az alapján is szűrhet, hogy Ön vagy kollégáink indították az adott levelezést. Ha fel szeretné venni a kapcsolatot velünk az Üzenetközponton keresztül, lépjen az Üzenetközpont – Marketplace kapcsolatfelvétel menüpontba, és töltse ki a Beszélgetés hozzáadása űrlapot.

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál az eMAG Marketplace felület működéséről, és az elérhető lehetőségekről is.

További jó munkát kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE