Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Visszaküldések

()

A Visszaküldések menüpont a visszaküldési folyamattal kapcsolatos teendőkkel, tudnivalókkal kapcsolatban nyújt bővebb információkat.

A Visszaküldések menüpont két almenüből áll, ezek:

  • Visszaküldések listája;
  • Termék állapot.

A Visszaküldések listája menü tartalmazza az összes információt, amire csak szüksége lehet az eladói fiókján keresztül érkezett visszaküldési kérelmek feldolgozásához. Emellett a Termék állapot menüpontban nyomon követheti a magasabb visszaküldési rátával rendelkező termékek állapotát is. A Termék állapot menüben szereplő termékek listáját áttekintve gyorsan azonosíthatja azokat a termékeket, melyek kiemelt figyelmet igényelnek a visszaküldések száma miatt. A visszaküldési kérelmek gyors megoldása mellett a fiók állapot teljesítménymutatóinak optimális szinten tartása érdekében is fontos, hogy a visszaküldések számát folyamatosan nyomon kövesse itt.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat is talál a visszaküldések feldolgozása során felmerült helyzetekre, és azok megoldására is.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE