Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Black Friday

()

Közeleg az év legfontosabb e-kereskedelmi eseménye, amikor mindannyiunk szíve hevesebben ver. A színészek számára az Oscar-díj, a sportolók számára az olimpiai játékok, az eMAG számára pedig a Black Friday jelenti ezt a kiemelkedő eseményt. És hogy mi a közös ezekben az eseményekben? A maximális teljesítmény elérése érdekében hosszú és alapos felkészülés előzi meg őket. Mi, az eMAG Marketplace csapata már most előre tervezünk és stratégiát építünk, elemzéseket készítünk, hogy alaposan felkészülhessünk az idei, 2022-es Black Friday-ra.

Tehát itt az idő elkezdeni a felkészülést a 2022-es Black Friday-ra! 

Az év legnagyobb e-kereskedelmi eseményére már elkezdheti termékkínálata összeállítását.

Már most kalkuláljon a 2022 novemberre és decemberre becsült értékesítési mennyiséggel, aszerint, hogy milyen kampányokban és promóciókban szeretne részt venni, és egyeztessen beszállítóival, hogy a lehető legjobb áron szerezhesse be a kívánt termékmennyiséget.

5 hasznos tippel készültünk, a sikeres Black Friday felkészülés érdekében:

  1. Gondosan állítsa össze termékkínálatát. Függetlenül attól, hogy a vásárlók pontosan tudják, hogy mire van szükségük, vagy csak egyszerűen kíváncsiak az idei Black Friday ajánlatokra, biztosra kell mennünk: az eMAG-ra érkező vásárlóknak az elvárásaiknak megfelelő termékeket kell találniuk az oldalon. Mivel szeretnénk segíteni a legjobb termékek kiválasztásában, ezért elküldjük a javasolt termékek listáját önnek, amit termékei értékesítési potenciálja és historikus adatai alapján állítunk össze, hogy ezáltal egyszerűbben azonosíthassa azokat a termékeket, melyekkel mindenképp érdemes részt vennie a kampányban.
  2. Ügyeljen arra, nehogy kifogyjon a készlet. Annak ellenére, hogy sok vásárló már a kora reggeli órákban vásárol az oldalon, vannak olyan vásárlók is, akik csak később fogják áttekinteni a Black Friday ajánlatokat, amikor idejük engedi. Azért, hogy ők ne csak az “elfogyott” címkével jelölt termékek között böngészhessenek, fontos, hogy elengedő készletmennyiséggel készüljön. Javasoljuk, hogy ennek érdekében előre egyeztessen beszállítóival. Tartsa szem előtt, hogy a szokásos forgalom háromszorosára is számíthat ezen a napon.
  3. A kedvezmény szó a Black Friday szinonimája, és a vásárlók ilyenkor jelentős akciókra számítanak. Azt javasoljuk, hogy már most kezdje el átgondolni árazási politikáját, hogy a lehető legjobban megfeleljen a vásárlók elvárásainak.
  4. Győződjön meg arról, hogy képzett csapattal dolgozik. Az eMAG irodáiban és raktáraiban nagy a nyüzsgés a Black Friday alkalmával, hiszen minden alkalmazott tisztában van azzal, hogy mivel járulhat hozzá ahhoz, hogy ez a nap a vártnál is jobban sikerüljön. Biztosnak kell lennie abban, hogy csapata képes megbirkózni a beérkező rendelések nagyobb mennyiségével. Ezeket a lehető leghamarabb fel kell dolgozni, elő kell készíteni és át kell adni a futárszolgálatnak, hogy a szállítási időn belül kiszállításra kerülhessenek. Ne felejtse el frissíteni a platformon a kezelési időket a Black Friday idejére, kapacitásait figyelembe véve, gondoskodjon a megfelelő mennyiségű csomagolóanyag beszerzéséről, és egyeztessen futárszolgálati partnereivel a csomagok felvételének pontos idejéről az adott napon belül.
  5. Keltse fel a vásárlók érdeklődését, már a Black Friday előtt. Használhatja az eMAG Ads funkciót, vagy promóciós ajánlatokat hozhat létre, hogy termékei előkelőbb helyre kerüljenek a felületen listázott termékek között. Tapasztalataink szerint a vásárlók nem csak a Black Friday kampányoldalát látogatják, hanem az oldal egyéb ajánlatai között is szívesen böngésznek ilyenkor, hogy Black Friday címkével ellátott, verhetetlen kedvezménnyel beszerezhető termékek után kutassanak.

A következő időszakban további tippeket és javaslatokat küldünk önnek az eMAG Marketplace csapatából a Black Friday-ra való felkészüléshez szükséges lépésekről, ezért érdemes mostantól még figyelmesebben szemmel tartania hírleveleinket.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE