Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Ajánlatok társítása

()

Ebben a fejezetben részletes információkat talál az ajánlatok társításáról, vagyis arról, miként töltheti fel saját ajánlatát egy az eMAG Marketplace felületen már létező termékdokumentációhoz.

Mivel az eMAG felületén azonos paraméterekkel és specifikációkkal ugyanazt a terméket több különböző eladó és az eMAG is árusíthatja, a termékek duplikációjának elkerülése érdekében ezen ajánlatok összekötésre kerülnek.

Ha egy olyan új terméket szeretne feltölteni a felületre, ami már elérhető az oldalon, abban az esetben társíthatja az adott terméket, vagyis ilyenkor saját ajánlata átveszi az oldalon már jóváhagyott termékdokumentációt. Így az Ön által kínált termék az oldalon azzal a leírással, azokkal a paraméterekkel jelenik meg a felületen, ami annál a terméknél szerepelt, melyhez ajánlatát hozzákötötte.

Az ajánlatok társításának előnyei:

  • Az asszociációs funkció az oldal termékduplikációinak számát hivatott csökkenteni.
  • Az ajánlatok társításával (összekötésével) időt spórolhat, hiszen így nem kell időt szánnia a termékdokumentáció kidolgozására, úgy, mint a képek feltöltésére vagy a leírás elkészítésére, mert ezeket az elemeket a rendszer átveszi attól a terméktől, melyhez ajánlatát hozzákapcsolta.
  • Nem kell várnia a dokumentáció jóváhagyására, az Ön ajánlata azonnal elérhetővé válik az oldalon, ahogy az Ajánlat társítása űrlap Mentés gombjára kattint.
  • A dokumentáció tulajdonosának ajánlata nem kerül feltétlenül az első helyre az ajánlatok rangsorában (nem feltétlenül elsődleges ajánlat), hiszen a dokumentáció tulajdonosának kiléte nincs hatással a „buy button” algoritmus működésére. Akkor is megszerezheti a „kosárba” gombot (buy button-t), ha nem Ön a dokumentáció tulajdonosa, de felhasználói fiókja kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Az eMAG Academy menüpontban további hasznos útmutatókat és segédanyagokat talál az eMAG Marketplace felület működésével kapcsolatban.

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE