Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az eMAG Genius program

()

 

Ez a jelen pillanatban az egyik legnagyobb lehetőségek egyike Magyarországon, a Genius előnyök felajánlása a vásárlók részére GMV növekedéshez vezethet az eladóink számára. Ezt a lehetőséget már megismerték és elsajátították a Romániában is értékesítő eladók, és ennek eredményeként az easybox szállításra alkalmas összes eMAG Marketplace termék 90%-a bekerült a Genius programba.

Mi is az az eMAG Genius?

A vásárlók számára, az eMAG Genius egy évente fizetendő előfizetés, ami olyan prémium előnyöket biztosít számukra, mint az ingyenes kiszállítás bizonyos értékhatár felett vagy a hozzáférés a speciális kedvezményekhez.

Az eladóink számára, ez egy lehetőség a láthatóság és a termékek konverziós arányának növelésére, azáltal, hogy elérhető lesz számukra a Genius címke és a Genius szűrési lehetőség az eMAG.hu oldalán.

A Genius termékeket a vásárlók gyorsan felismerhetik a listázásban és a keresésben a megkülönböztető jelvényük alapján, és lehetőségük lesz a dedikált szűrő használatára is, hogy szűkítsék az eredményeket, és csak a Genius termékeket jelenítsék meg.

eMAG Genius előnyök

 • A Genius termékek konverziós rátája 2x jobb, mint a nem Genius termékeknek Romániában, és biztosak vagyunk benne, hogy ugyanezeket a jó eredményeket Magyarországon is elérheted.
 • Lehetőséged lesz betölteni a termékeidet az Genius Ajánlatok kampányba, ami kifejezetten a Genius előfizetők részére készül.
 • A program kezdetétől számított első 6 hónapban nulla költséggel élvezheted a Genius easybox összes előnyét!

 

Kétféleképpen lesz lehetőség csatlakozni a programhoz: eMAG Genius easybox, aminek a keretén belül a vásárlók számára ingyenes lesz az easybox kiszállítás, vagy az eMAG Genius, amin belül extra előnyöket kínálhatsz, mint az ingyenes házhoz szállítás és visszaküldés, illetve az elsőbbségi kiszállítás. További részleteket lent.

Mennyibe kerül az Genius easybox az eladók számára?

 

👉Május 21. és 2024. november 20. között a költség NULLA.  Minden Magyarországon értékesíthető, az easybox-ra kiszállításra alkalmas termék automatikusan megkapja a Genius címkét ebben az időszakban, számodra, mint eladó mindenféle költség és egyéb következmény nélkül.

 

👉 November 21-től, Romániához és Bulgáriához hasonlóan, minden ország összes Genius megrendelése után Te, mint eladó fizeted a Genius jutalékot. 

 

A Genius jutalék Romániában 2 RON+ÁFA/Genius rendelés, Bulgáriában 0,80 BGN + ÁFA (október 15. után alkalmazandó), Magyarországon pedig 160 Ft + ÁFA lesz. A költség megrendelésenként, nem termékenként kerül alkalmazásra, így, ha az ügyfél több Genius terméket rendel, akkor is csak egy Genius jutalékot kell fizetni a teljes megrendelés után.

 

Magyarországon, akárcsak Bulgáriában, a Genius megbízásonkénti Genius jutalékon kívül semmilyen további költség vagy kötelezettség nem terhel a Genius easyboxban való részvételért:

 • Megtarthatod ugyanazt a szállítási sebességet.
 • Megtarthatod ugyanazt a visszaküldési időszakot.
 • Ha a Genius program részese akarsz lenni a teljes körű Előnyökkel az vásárlók számára, akkor ingyenes házhozszállítást és visszaküldést, valamint elsőbbségi szállítást is biztosítanod kell.

 

Hogyan indul az eMAG Genius easybox program: 

 

 

 1. Április 21-től kezdődően a Genius easyboxra jogosult összes terméked Genius jelvénnyel lesz ellátva. Nem kell semmilyen intézkedést tenned; fokozatosan fogjuk elvégezni az összes implementációt, ami néhány napot vehet igénybe. Ha nem szeretnéd, hogy termékeid a Genius jelvénnyel legyenek megjelölve, eltávolíthatod őket, ha a Saját Ajánlataim- Általános információk részből a “Genius eltávolítása” opcióra kattintasz.
 2. Május 21-től kezdve a vásárlók aktiválhatnak egy ingyenes Genius próbaverziót, majd ezt követően lehetőségük lesz fizetni a Genius előfizetésért.
 3. A program első 6 hónapjában Magyarországon semmilyen a programmal kapcsolatos költséged nem lesz.
 4. Valamint május 21-től kezdve a fiókod Jogi dokumentumok menüpontjában a Genius mellékletet is látni fogod. Javasoljuk, hogy ezt a mellékletet minél hamarabb, ideális esetben november 20. előtt fogadd el, így termékeid folyamatosan a Genius címkét fogják viselni.
 5. November 20. után, ha nem írtad alá a Genius programhoz való csatlakozás Általános Szerződési Feltételeinek mellékletét, akkor termékeid elveszítik a Genius címkét Magyarországon, így a vásárlóknak a szokásos 990 Ft-os szekrénykiszállítási díjat kell fizetniük; a Genius melléklet elfogadása egy lehetőség arra, hogy vásárlóid részesüljenek az easybox ingyenes kiszállításából és egyéb kedvezményekből.

 

 

Az alábbiakban összefoglaljuk az eMAG Genius és az eMAG Genius easybox legfontosabb jellemzőit:

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE