Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan lehet termékeket egyesével feltölteni?

()

Ebben a fejezetben áttekintjük mindazt, amit a termékek eMAG Marketplace felületre való manuális feltöltéséről tudni érdemes. Az itt elérhető cikkekben sorra vesszük a termékek manuális feltöltésének hét lépését. Bemutatjuk az eMAG termékdokumentációs szabványait, a termékadatlapok mezőinek kitöltését, és emellett konkrét példákkal is szemléltetni fogjuk javaslatainkat, a folyamat könnyebb érthetősége érdekében.

Ezáltal sokkal egyszerűbbé válik a megfelelő kategória kiválasztása, a terméknév megadása, a paraméterek megfelelő kitöltése, a minőségi képek hozzáadása, az optimális leírás elkészítése vagy az ár beállítása. Figyelmébe ajánljuk tehát azokat a cikkeket, melyek a termékek manuális feltöltésének egyes lépéseit mutatják be az eMAG Marketplace felületen.

Bármikor áttekintheti ezeket az információkat, amikor kérdése merülne fel új termékei feltöltésekor. A platformra korábban már feltöltött termékekből is inspirálódhat, hiszen ezek tartalmát áttekintve is gyűjthet ötleteket arról, hogyan érdemes felépítenie termékei dokumentációját.

 

Sikeres értékesítést!

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE