Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim főmenü

()

Ebben az oktatóanyagban bemutatjuk a Saját ajánlataim menüopciókat, amelyek segítenek javítani ajánlatait és azok tartalmát, hogy ezáltal növelhesse eladásait az eMAG Marketplace-en.

A Saját ajánlataim menü hasznos információkkal szolgál a termékeiről és azok teljesítményéről az eMAG Marketplace-en. Itt egyszerűen megváltoztathatja a termékek árát és készletét, felveheti vagy eltávolíthatja őket a platformon értékesítésre kínált termékei közül, és hasznos információkat találhat arról, hogyan dolgozhatja ki megfelelően termékdokumentáció tartalmát, nyomon követve az elmúlt időszak teljesítményét és a termékei iránti vásárlói érdeklődést.

Válassza ki a Saját ajánlataim menüt, és nézze át az alábbi 5 almenüt:

  • Általános információ
  • Árak
  • Készletek
  • Tartalom minősége
  • Vélemények

Az Saját ajánlataim menü minden pontja fontos adatokat tartalmaz a termékeiről, így folyamatosan nyomon követheti az ajánlatok minőségét, árai versenyképességét, készletei mennyiségét, ugyanakkor hatással lehet a látogatók érdeklődésére is.

Általános információ

Ebben a menüpontban megtalálja a legfontosabb információkat az ajánlatairól. Itt megtekintheti az eMAG Marketplace platformra feltöltött összes termékét és a teljesítményükkel kapcsolatos információkat is. Ennél az almenünél megváltoztathatja aktív termékeinek készletét és árát az eMAG Marketplace felületen. XLS template importálásával gyorsan módosíthatja árait és készleteit egy bizonyos termékcsoport vagy nagyobb termékmennyiség esetén.

Minden termék mellett találhatóak gyorsműveleti gombok. Ezek segítségével termékeit manuálisan adhatja hozzá a platform aktív kampányaihoz, vagy szerkesztheti a módosítani kívánt termékeket vagy azok egyéb adatait, például az árat, az áfát, a minimum és maximum küszöbértéket, valamint számos egyéb beállításra is van itt lehetősége az adott ajánlatra vonatkozóan.

Itt azt is ellenőrizheti, hogy milyen Buy-button (elsődleges ajánlat) pozíciója van ajánlatának, hiszen amikor más eladók is étékesítik ugyanazt a terméket, akkor a rendszer ezeket az ajánlatokat egy adatlapon jeleníti meg, rangsorolva azokat, a látogatások száma, a konverzió és számos egyéb paraméter alapján. Itt az egyes termékekre érvényes jutalékszinteket is ellenőrizheti.

Árak

Ebben az almenüben módosíthatja termékei árát. Számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy gyorsan áttekintse azokat a termékeit, amelyekre más eladók az Önénél kedvezőbb árat kínálnak, és a termék árát a weboldal legjobb árával is összevetheti, hogy ezáltal több rendelése érkezzen, és megszerezhesse a Buy-button (elsődleges ajánlat) pozíciót abban az esetben, ha az jelenleg egy másik partnerünké az adott terméknél.

Abban az esetben, ha nagyobb mennyiségű termék árát szeretné egyszerre módosítani, akkor ezt .xls template fájl használatával is megteheti (a fájl az XLS download gombra kattintva tölthető le). A Rendelések értéke oszlopból információkat gyűjthet az elmúlt 14 vagy 30 nap eladási eredményeiről, ezzel áttekintve az egyes termékek teljesítményét.

Készletek

A Készletek almenüben a lehető leggyorsabban ellenőrizheti a rendelkezésre álló termékek mennyiségét, a raktáron lévő termékek vagy a készletfeltöltést igénylő termékek állapotát, hogy folyamatosan rendelkezzen elegendő készletmennyiséggel. Ezen felül itt készleteit is gyorsan frissítheti.

A Készletek menüpont alatt láthatja, hogy készlethiány miatt az elmúlt napokban mennyi értékesítési lehetőségtől esett el, áttekintheti az egyes termékek teljesítményét az elmúlt 30 napra vonatkozóan, valamint a Javaslat oszlopban megtalálja, hogy a következő időszakban mely termékek mennyiségét szükséges pótolni ahhoz, hogy minél kevesebb eladástól essen el a jövőben.

Tartalom minősége

Ez a menüot áttekintést nyújt azoknak a termékeknek a tartalmáról, amelyeknél van jogosultsága a dokumentáció megváltoztatásához. Kísérje figyelemmel ezt az almenüt, hiszen segít rávilágítani, mely termékeknél van szükség jobb dokumentációra a konverziós arány növeléséhez.

A termékek mellett található oszlopok nagyon fontosak, hiszen statisztikákat nyújtanak arról, hogy a Paraméterek szekcióban mennyi információt adott meg, a feltöltött képek számáról vagy a leírásban szereplő információkról, hogy ezáltal fejleszhesse termékajánlatai dokumentációját.

Itt azokra a termékekre is szűrhet, amelyek dokumentációja fejlesztésre szorul, mert annak tartalma nem elegendően kidolgozott, és emiatt alacsonyabb a konverziójuk is, abban az esetben, ha Ön a dokumentáció tulajdonosa. Ellenkező esetben javasoljuk, hogy küldje el nekünk módosítási javaslatait az Üzenetközponton keresztül.

Vélemények

Annak érdekében, hogy gyorsabban reagálhasson az ügyfelek véleményeire, létrehoztunk egy új felületet, ahol közvetlenül a Vélemények almenüben olvashatja el a vásárlói véleményeket. Ez az oldal két fő szakaszból áll, az egyik a termékek összefoglalása és értékelése, a másik pedig a vásárlói visszajelzések.

Itt szűrhet a legjobb értékelésekre és kérdésekre, új véleményekre és kérdésekre, valamint az alacsony pontszámot kapott termékeket is áttekintheti.

További hasznos oktatóanyagokat teszünk közzé az eMAG Academy felületén, hogy a platform használatával kapcsolatos kérdéseket ezáltal a lehető leghamarabb megválaszolhassuk. Itt a Saját ajánlataim menüpont funkcióival kapcsolatban is találhat további részleteket.

Jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE