Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Határon túli értékesítést támogató program

()

Növelje eladásait és értékesítsen az eMAG Marketplace-en Romániában és Bulgáriában is!

Romániában 3,7 millió, Bulgáriában pedig 675 ezer vásárló vár termékeire, és az általunk összeállított támogatási csomaggal minden lehetősége megvan, hogy fejlessze vállalkozását, egyszerűen kiterjesztve azt erre a két piacra.

Határon túli értékesítést támogató programunk segítségével könnyedén beléphet az eMAG Marketplace román és bolgár felületére is. Felhasználói fiókja dashboard-ján megjelent egy dedikált rész, ami az integrációhoz szükséges lépéseket mutatja be.

Ha eddig úgy gondolta, hogy túl sok vesződséggel jár egy új piac meghódítása, és ha bizonytalan volt abban, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a határokon túli vásárlók számára elérhetővé váljanak termékei, most egy olyan programot állítottunk össze, amely kellő útmutatást ad és támogatja a vállalkozása fejlesztésében:

 • Termékek fordítása? Gondoskodunk róla, ingyen! Csak ki kell választania az eladni kívánt termékeket, és mi lefordítjuk őket Önnek.
 • Termékek szállítása? Az eMAG Marketplace Románia és Bulgária platformjának integrált futárszolgálatait is igénybe veheti.
 • Ügyfélszolgálat? Ne aggódjon, ezt a feladatot is átvállaljuk a román és a bolgár felülethez kapcsolódóan, teljesen díjmentesen!
 • Jutalékok? Értékük a Magyarországon alkalmazottal megegyezik.

Az eMAG Marketplace fiókjában megjelent dedikált részen egyszerűen nyomon követheti, hogy hol áll az integrációs folyamatban, és lépésről lépésre útmutatást kap a folyamat egyszerű és gyors elvégzéséhez. Íme a 4 lépés:

 1. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása
 2. A futárszolgálat integrálása és a szállítási díj megerősítése
 3. Termékek kiválasztása az ingyenes fordításhoz
 4. Árak és készletek megadása, és az ajánlatok aktiválása, hogy kezdődhessen is az értékesítés

Miért érdemes jelentkeznie?

 • Remek lehetőség: a román eMAG Marketplace platformnak havonta több mint 80 millió látogatása van, és több mint 8,5 millió ügyfél adott le legalább egy megrendelést az oldalon. A bolgár eMAG Marketplace felületen pedig több mint 675 ezer aktív ügyfél várja a termékeit.
 • Vállalkozásának fejlesztése: Az eMAG Marketplace Románia és Bulgária a legjobb üzleti növekedési potenciált kínálja Önnek, hiszen a régió legnagyobb e-kereskedelmi szereplői.
 • Ez egy egyszerű módja annak, hogy vállalkozását határokon átnyúlóan, ismerős környezetben bővítse.
 • Kényelem: Romániában és Bulgáriában az értékesítések kezeléséhez ugyanazt a Marketplace platformot és feltételeket fogja használni, mint Magyarországon, így nem kell egy új rendszert megtanulnia.
 • Támogatás: Gondoskodunk a fordításról, az ügyfélszolgálatról és a rendelések kézbesítéséhez szükséges hatékony megoldásokról.

Mi a következő lépés?

Ha szeretne élni a lehetőséggel, lépjen be a fiókjába, és írja alá az Általános Szerződési Feltételeket az integrációs folyamat megkezdéséhez. Ezután már csak 3 lépés van hátra, és lehetősége nyílik vállalkozása határokon átnyúló kiterjesztésére a román és bolgár eMAG Marketplace platformra.

Ha további kérdés merülne fel, az Üzenetközponton keresztül léphet velünk kapcsolatba. Ne feledje, hogy az Ön kezében van vállalkozásának bővítése, de fontos, hogy az integrációs folyamat csak akkor kezdődik el, ha megismerte, elfogadta és aláírta az eMAG Marketplace Románia és Bulgária Általános Szerződési Feltételeit.

Sikeres értékesítést kívánunk a román és bolgár eMAG Marketplace felületen is!

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE