Felhasználói fiókom

()

A Felhasználói fiókom menüpont a cégére vonatkozó adatok és azonosítók mellett a felhasználói fiókjára vonatkozó legfontosabb pénzügyi és technikai információkat tartalmazza.

A Felhasználói fiókom menüpont alatt 6 almenü érhető el:

 

  1. Profil

A Profil menüpont a fiók összes általános információját tartalmazza. Itt található például a cég székhelyének címe. Fontos, hogy az itt szereplő adatai mindig naprakészek legyenek, hiszen felhasználói fiókja információi az eMAG Marketplace felületen való azonosítására is szolgálnak. Az itt szereplő adatoknak mindig aktuálisnak és a valóságnak megfelelőnek kell lenniük.

 

  1. Kapcsolattartók

A Kapcsolattartók menüpontban áttekintheti a fiókjához megadott kapcsolattartói elérhetőségeit. Itt akár külön-külön is megadhatja az egyes részlegekért felelős kolléga elérhetőségeit, hogy az eMAG Marketplace csapata mindig a kompetens kollégával vehesse fel a kapcsolatot. Minél több elérhetőség áll rendelkezésünkre a cégével folytatott kommunikációhoz, hogy mindig a megfelelő személlyel egyeztethessünk, annál jobb eredményt érhet el a felületen.

 

  1. Címek

Itt a vállalkozáshoz megadott valamennyi cím áttekinthető, valamint itt hozzáadhatja vagy módosíthatja a visszaküldési címet, a felvételi pont címét és minden az eMAG Marketplace-szel való együttműködéshez szükséges valamennyi címet. Önnek nincs jogosultsága székhelyének címét megváltoztatni a felületen, ezért amennnyiben vállalkozása másik székhelyre költözött kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az Üzenetközpont-Markeplace kapcsolatfelvétel menüpont alatt.

 

  1. Futárfiókok

A következő, számlák futárok menüpont alatt, abban az esetben, ha rendelkezik integrált futárszolgálattal, megadhatja azokat a futárszolgálatokat, amelyek a csomagok kézbesítéséről és elállás esetén visszaszállításáról gondoskodnak az eMAG Marketpalce-szel való együttműködés keretében.

A futárintegráció egyik fő előnye, hogy az AWB-ket közvetlenül a felületen is legenerálhatják az eMAG Marketplace felületen keresztül érkező megbízásokhoz.

 

  1. Jogi dokumentumok

A Jogi dokumentumok menüpont felhasználói fiókja irattára, ahol az összes eladónak továbbított és eladó által jóváhagyott jogi dokumentum megtalálható, ami alapján az eladó az eMAG Marketplace platformon eladói tevékenységet végez.

 

  1. Fiók állapota

Itt fiókja teljesítménymutatóit az elmúlt két évre visszamenőleg tekintheti át.

 

Az eMAG Academy menüpontban további hasznos útmutatókat talál az eMAG Marketplace felület működésével kapcsolatban, így a Felhasználói fiókom menüpontról is.

 

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE