Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termékek – Termék kategóriák

()

Ebben az útmutatóban megismerheti a Termék kategóriák menüpontot, ahol az .XLS importálás segítségével, megfelelő sablonokat hozhat létre az ajánlatok feltöltéséhez és frissítéséhez.

Belépést követően a „Dashboard”-on kattintson a „Termékek” menüpontra – ahol válassza ki a „Termék kategóriák” almenüt. Az újonnan megnyíló oldalon megjelenik az összes kategória, amelyhez hozzáfér, és amelyekben már megjelentek a termékei.

Amennyiben meg szeretné tekinteni az eMAG Marketplace-en elérhető összes kategóriát, amelyhez hozzáférést is kérhet, használja a szűrőterületet. Válassza az „Összes” lehetőséget az „Elfogadott termékek” mezőben és az „Összes” lehetőséget a „Kategória hozzáférés” mezőben. A „Keresés” gomb megnyomása után a platformon elérhető összes kategória megjelenik.

A Termék kategóriák menüpont 5 további részre van felosztva:

  • Termék tartalom – gyorsan letöltheti a termékei helyes feltöltéséhez szükséges dokumentációs XLS. fájlt.
  • Készlet és ár – olyan .XLS fájlokat tölthet le, amelyekkel gyorsan frissítheti a platformra már feltöltött termékek árát és készletét.
  • Ajánlatok kezelése – letöltheti az .XLS fájlokat, amelyekkel egyszerűen csatolhatja és frissítheti az ajánlatokat, a mennyiségi adatokat, a blokkolt termékeket vagy az EOL termékek adatait.
  • Hirdetések, termékpromóciók és kampányok – egyszerűen letölthet olyan .XLS fájlokat, amelyek lehetővé teszik, hogy nagy mennyiségű ajánlatot töltsön fel az elérhető kampányokba.
  • Határon túli értékesítés – letölthet .XLS fájlokat, amelyek segítségével egyszerűen feltöltheti a lefordított termékdokumentációt kifejezetten a romániai vagy bulgáriai platformokra.

A szűrőterület felett elérhető 5 fülön kívül a szűrőterület alatt tovább szűrheti a letölteni kívánt fájltípusokat. Ezek a lapfülek minden egyes művelettípusnál eltérőek. Ha kiválasztotta az Ön számára szükséges részt, láthatja a kategóriák listáját, amelyekhez hozzáférhet, és amelyek esetében letöltheti a kívánt fájlokat.

A Fájl típusok oszlopban az egyes kategóriáknak megfelelő .XLS fájlok láthatóak. A kiválasztott kategóriából letöltött fájltípustól eltérőt nem használhat, amikor a dokumentációt .XLS segítségével tölti fel, vagy az ajánlatokat frissíti, esetleg épp promóciós kampányhoz termékeket tölt fel.

Az összes kategóriára csak a jobb oldalon, a kategóriák listája felett elérhető fájltípusok vonatkoznak. Ha létrehozza az egyik ilyen fájlt, akkor egyszerre több kategóriában lévő terméken is végezhet módosításokat.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE