Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Milyen megjelölést kaphatnak termékei az eMAG.hu weboldalon?

()

 

Ebben a bemutatóban megmutatjuk Önnek, hogy termékei milyen megjelölés kaphatnak az eMAG.hu weboldalon.

A termékcímkék szerepe az eMAG weboldalon az ajánlatok bizonyos tulajdonságainak jelzése, hogy az ajánlatok előnyei megfelelően a vásárlók figyelmébe kerüljenek. Ezek a terméklistázában és a termékoldalon megjelennek.

 

Egy terméken egyszerre legfeljebb négy termékcímke lehet, és a következő sorokban a lehetséges pozíciók sorrendjében ismertetjük őket:

 

Kedvezmény százalékos termékcímke:

 

Minden olyan terméknél megjelenik, amely kedvezményt kap az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához képest. Ezek a százalékok úgy vannak beállítva, hogy minimális relevanciát biztosítsanak a közölt ajánlatoknak.

 

Hogyan kaphatja meg ezt a jelvényt?

A kedvezmény százalékos címkét automatikusan megkapja minden olyan ajánlatra, amely megfelel a minimális kedvezmény kritériumának a CMMP 30-hoz (az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára)képest, és legfeljebb 30 napon belül megtartható, ha további árcsökkentést nem hajtanak végre. Nem függ az eMAG weboldalon futó kampányoktól.

  • Kampánycímke – Az eMAG kampányokban aktív összes ajánlatnál megjelenik, annak aktiválása során. Általában az eMAG weboldalon futó kampányokban minden termékkategória elfogadható. Az olyan kampányoknál, amelyekben csak bizonyos termékeket népszerűsítenek, a részleteket az általunk küldött Kampánynaptárban találja meg.
  • Hogyan szerezheti meg ezt a termékcímkét?  töltsön fel ajánlatokat az eMAG weboldalon futó kampányokba és győződjön meg róla, hogy megfelelnek a kampány minimális jogosultsági feltételeinek.
  • Szuper ár – A Szuper Ár jelvényt azok a termékek kapják, amelyek eladási ára versenyképes az eMAG által azonosított más releváns online áruházak által feltüntetett eladási árakhoz képest. Versenyképes egy termék eladási ára, ha az az eMAG által azonosított versenytársak aktuálisan alkalmazott eladási árai közül a legalacsonyabb eladási ár legfeljebb 99,9%-a. Ez ugyanakkor nem mindig egyezik egy adott termék piacon elérhető legalacsonyabb eladási árával.
  • Legkedvelteb – A Legkedveltebb címke, akkor jelenik meg, ha a vásárlók minimum 10x hozzáadták a terméket a kedvencekhez. Ahhoz, hogy ne legyen minden második terméken ott ez a badge, a rendszer kategória szinten ellenőríz és csak a top 5%-on jeleníti meg.

 

További címkék:

 

A címkéknek konkrét előnyt kell jelölnie a vásárló számára, például: Ajándék, extra garancia, ingyenes szállítás

Mit kell tennie a termékcímke megszerzéséhez? Egy ilyen típusú jelvény megszerzéséhez szükséges írni nekünk az Üzenetközpontban, megemlíteni a kívánt jelzést, valamint megadni az időtartamot és azt, hogy ez a jelzés bizonyos kategóriákra vagy bizonyos termékekre kerül-e bevezetésre (a termékkódoknál is szerepel). Kérjük, vegye figyelembe az üzenet feldolgozásának idejét is. Javasoljuk, hogy ezeket a kéréseket két héttel korábban küldje el.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE