Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Logisztika

()

A Logisztika menüben tekintheti át az eMAG Marketplace felületen teljesítésre kerülő megrendelések szállítási információit, valamint a beállított szállítási költségeket.

A Logisztikai menü három almenüpontból áll, ezek:

  • Kézbesítéseim – ebben a menüpontban ellenőrizheti az eMAG Marketplace felületen teljesített megrendelések szállítási információit, valamint azok AWB-it, amennyiben integrált futárszolgálattal dolgozik.
  • Futárfiókok – itt találja azon integrált futárszolgálatok listáját, melyekkel kapcsolatban áll az eMAG Marketplace-en.
  • Transport / Szállítási költség – a szállítási költségeit tekintheti át, kivételszabályt állíthat be, valamint módosíthatja az ingyenes szállítás küszöbértékét. A szállítási költségekre vonatkozó kivételszabály kategóriánkként, vagy csak bizonyos termékekre is megadható. Ugyanitt ingyenes szállítást is megadhat, ugyancsak termékenként vagy kategóriánkként.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, hogy még könnyebbé tegyük az eladói tevékenységét az eMAG Marketplace felületén.

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE