Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az online értékesítés alapjai

()

Az Online értékesítés alapjai című edukációs anyagot a GKI Digital csapatával együttműködve azért állítottuk össze, mert célul tűztük ki a magyarországi kis- és középvállalkozások hazai és külföldi jelenlétének erősítését és e-kereskedelmi tudatosságuk fejlesztését.

Ennek elősegítése érdekében 2021. május 12-től az újonnan az eMAG Marketplace platformhoz csatlakozó partnereinknek három havi jutalékmentességet biztosítunk, és további három hónapig a szerződés szerinti jutalékból 50% kedvezményt biztosítunk, amennyiben az első három hónapos időszak végén sikeres online vizsgát tesznek különféle az e-kereskedelemmel, marketinggel, fogyasztóvédelmi és versenyjogi követelményekkel, kötelezettségekkel kapcsolatos témákban.

A felkészüléshez szükséges anyagokat az eMAG Academy felületen, folyamatosan tesszük közzé és segítjük a tudatos kereskedést és felkészülést. A teszt sikeres teljesítéséhez javasoljuk a teljes Az online értékesítés alapjai fejezet oktatóanyagainak megismerését, ami egy összefüggő prezentáció formájában is elérhető, ezt ide kattintva töltheti le.

Javasoljuk, hogy éljen az időszak lehetőségeivel, építse fel eMAG Marketplace portfólióját, ismerkedjen meg a rendszer működésével, és mélyítse el tudását az e-kereskedelmet érintő legfontosabb témákban. A fejlődés és tanulás útján állunk rendelkezésére tanácsainkkal, támogatásunkkal és a szükséges témákat feldolgozó eMAG Academy anyagokkal.

Az oktatóanyagot újonnan csatlakozott partnereink mellett ajánljuk valamennyi eMAG Marketplace partnerünknek, az e-kereskedelem világában rutinosan mozgó és tájékozott kereskedőktől kezdve mindazokig, akik még csak most ismerkednek az online értékesítés világával.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

 

 

 

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE