Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Jogi követelmények

()

Ahhoz, hogy eMAG Marketplace partnerré válhasson, és a felületen értékesíthessen, a fiók létrehozását és a szükséges információk megadását követően be kell mutatnia vállalkozása bizonyos dokumentumait, és el kell fogadnia az Általános Értékesítési Feltételeket, valamint annak mellékleteit, melyek meghatározzák a létrejövő partneri kapcsolat jogi kereteit az eMAG Marketplace-szel.

Termékei eMAG Marketplace felületen való értékesítéséhez el kell fogadnia és alá kell írnia az Általános Szerződési Feltételeket, ami a következő dokumentumokból áll:

  • Felhasználási feltételek
  • Függelék 1 – Felhasználási feltételek
  • Függelék 2 – Teljesítmény
  • Függelék 3 – Jutalék, valamint további Jutalék csatolmányok
  • Függelék 4 – GDPR
  • Függelék 5 – Irányelv a tisztességes kereskedelmi gyakorlatról

Ezek a dokumentumok rögzítik azokat a kölcsönös jogokat és kötelezettségeket, amelyeknek Ön mint eladó, és az eMAG mint partner aláveti magát a szerződéses kapcsolat keretében.

A dokumentumok által az eladó nyilatkozik arról, és garanciát vállal arra, hogy vállalkozása törvényes keretek között alakult, és a törvényi előírásoknak megfelelően működik, és hogy jogosult a termékek legális forgalmazására az eMAG felületén.

Ugyanakkor a szerződés részletezi a szellemi tulajdon védelmére, tiszteletben tartására, valamint a titoktartásra vonatkozó feltételeket, kitér az eladó felelősségére és tevékenysége korlátaira is. Emellett részletezi az eladói tevékenységgel kapcsolatos jutalékokat, fizetési módokat, valamint a termékek eMAG Marketplace felületen való promóciójának és forgalmazásának szabályait.

Mindezek szabályozzák a vállalkozása és az eMAG közti együttműködés feltételeit, valamint a kölcsönös jogok és kötelezettségek keretét is megadják.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan hasznos segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire minél gyorsabban választ találhasson.

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE