Segítség a külföldi piacnyitáshoz – Daradics Kinga interjú

()

Örömmel osztjuk meg veletek a friss interjút Daradics Kingával, az eMAG vezérigazgatójával, melyben számos érdekes és fontos fejleményről beszélgettünk a vállalat életében és stratégiájában. A beszélgetés során kiemelt figyelmet kapott a nemzetközi trendekhez való alkalmazkodás, valamint a piactér erősítése, melyek mind fontos lépések az e-kereskedelmi szektorban.

 

Az interjúból kiderül, hogy az eMAG stratégiai fontosságúnak tartja a kisebb e-kereskedőknek nyújtott szolgáltatások bővítését és a piactér erősítését. Daradics Kinga hangsúlyozza, hogy az elmúlt időszakban a vállalat jelentős erőforrásokat fektetett a vásárlói élmény javításába és technológiai megoldások fejlesztésébe. A termékkínálat bővítése és a saját logisztikai szolgáltatások megerősítése is kiemelt szerepet kapott a vállalat tevékenységében.

 

A saját raktárbázis kiépítése jelentős beruházást igényelt, azonban ennek eredményeként jelentősen javult a cég hatékonysága és a magyar Marketplace-partnerek jövője is biztosítottá vált. Az eMAG számára a Marketplace két fontos fronton is szerepet játszik: egyrészt lehetővé teszi a termékkínálat bővítését, másrészt segítséget nyújt a magyar vállalkozásoknak a külföldi piacok elérésében.

 

Az interjúban szó esik továbbá arról is, hogyan alkalmazza az eMAG a mesterséges intelligenciát az e-kereskedelemben, valamint hogyan versenyez a külföldi bázisú kereskedőkkel. A cég kiemeli azon előnyeit, hogy helyi szereplőként gyors és hatékony szolgáltatásokat tud nyújtani a vásárlóknak, valamint segítséget nyújt a hazai kis- és középvállalkozásoknak a külföldi piacok felé való nyitásban.

 

Az interjú teljes terjedelmében elolvasható az IT business weboldalán, és bízunk benne, hogy ezek az információk segítenek jobban megérteni és értékelni a vállalatunk jelenlegi irányvonalait és stratégiáját.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE